A nemzetközi jelentések szerint kiugróan magas a korrupció szintje Magyarországon, az uniós pályázatok döntő része érintett túlárazásban, korrupciós kockázatban. Az Európai Bizottság a következő hét éves ciklusban odacsapna a korrupt országoknak. Orbán nem aggódik, a nagy kérdés az, hogy az eddig biztonsági játékra törekvő Bizottság mennyire lesz merész.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
nehogy már mindenki eszén túljárjon ez a törpe gorbán!
Eladott Ország
Ők már csak ilyenek: ahogy veszíteni, úgy nyerni sem tudnak, akárhány harmados többséget kapargatnak össze a közpénzből ellopott milliárdok és a saját torz, nemzeti pofájukra szabott egyfordulós választási törvényükkel, tyúkszaros életük minden egyes napján rettegniük kell.
Igenis megfelelő módszer lehet, ha a támogatások megvonásával érik el a jogállami elvek érvényesülését.Az EU-tagság megköveteli a szabályok és a közös értékek betartását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.