Fehéroroszország mellett csak Magyarország nem engedélyezte, hogy a strasbourgi székhelyű Európa Tanács korrupcióellenes testülete közzétegye országértékelését, írja a Népszava. A lap szerint a Korrupció Ellenes Államok Csoportja azt vizsgálta, hogy a Tanács tagállamai “milyen intézkedésekkel igyekeznek megelőzni a korrupciót az országgyűlési képviselők, a bírák és az ügyészek körében.” A korrupcióellenes testület főtitkára, Gianluca Esposito a Népszavának “nagyon sajnálatosnak” nevezte, …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
És..nem igazuk van??? Amíg ennyi tapló analfabéta él Magyarországon, aki hatalmon tartja őket,addig nem is érdemlünk mást!!!A választások megmutatták,legalább 2 millió olyan ember él az országban akinek az IQ-ja nem éri el az ötvenet!!
csipetke
Ezt a hatalmas rablást,nemigen tudják eltitkolni.Egyébként a tény,hogy nem engedélyezik a korrupcióról szóló adatokat,azzal beismeri a kormány,hogy ebben bizony élenjárnak.
tudode
A napnál is világosabb, hogy összetéveszti a GAZDI a szezont a fazonnal, hiszen nem cáfolta senki többek azt sem, hogy a .. f ő m u f t i .. példamutatásával
.
----- Orbánék eddig 4 ezer milliárdot loptak (2017. december 31-ig)))
www.sztarklikk.hu/kozelet/orbanek-eddig-4-ezer-milliardot-loptak/318755
.
Azzal szemben, ha egy gyermek elcsen egy kiflit, következményekkel jár, sőt Schuslag 72 millió miatt .. h a t é v r e .. hűvösre tették NAGY CSINDATRATTA közepette.
.
Ja! Milliárdokra nincs jogszabályt, valószínű amiatt, MERT EGY HALANDÓNAK ...s i n c s ...annyi élete!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.