Van rá esély, hogy nem fémkerítés, csak szalagkordon lesz rendőrsorfallal a hermetikusan lezárt Parlament körül kedden az Országgyűlés alakuló ülésekor, azt pedig nem tudja „elbontani” az ellenzék – értesült több forrásból a Zoom.  Ha így lesz, nemcsak a külső oldalon álló demonstrálók nem férhetnek az egyenruhások miatt a szalaghoz, tehát nem juthatnak be a térre, de még …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
A kétharmados győzelemmel nem kellene ennyire rettegni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mackoka46
Hozzászokhatunk a nyílt diktatúrához, és az erőszakos hatalomhoz.
Cicamama55
A kétharmados győzelemmel nem kellene ennyire rettegni...
colibri
Tele vannak fegyveres erőkkel, rendőrség, Tek, Országgyűlés őrség, határvédelem, nincs szükségük kordonok ki-bekolására.A választás napján az sem jelentett gondot, hogy az M-7esen hatalmas konvoly rendőri erőket vonultattak fel Budapestre. A Jobbik ezek után jobban tenné, he részt sem venne az alakulón, hanem csatlakozna Hatházy Ákoshoz.
Edmond Dantes
Hát ha azért mozgósították a rendőrséget,hogy a képviselők ne tudjanak kijönni a parlamentből,én közéjük állok.A fideszeseket aztán egyenként kiengedném,de csak a tömegen keresztül, gyalog.
Macskaszem
Szerintem a Jobbik nem is akart igazából kordont bontani, azért jelentették be előre, hogy a magánhadsereg fel tudjon rá készülni és jól ellehetetlenítse az akciót.
CsipkeRózsa
Ebben az esetben el kell játszani az "adj király katonát", ismeritek?

Adj király katonát!

-Nem adok!

Ha nem adsz, szakítok!

-Szakíts, ha bírsz!

És akkor szakítanak, vagyis szétválasztják őket, és átállítják magukhoz.
Madácsi Pali
Fosik a g^-ci patkány! Nem kel beengedi a rendőrsorfalig a buszát. "Ünnepeljen" egy picit a nép között. Hamar kiderülne meddig bírja a bokától lógást
kokopelli
@Madácsi Pali: Képbe helyezed F.Villon versét:
"Francia vagyok Párizs városából
mely alattam a piszkos mélybe vész,
most méterhosszat lógok egy nyárfaágon,
és nyakamon érzem scheggem mily nehéz!"
...tessék behelyettesíteni a helyet és a neveket!...vagy aktualizálni???
kokopelli
@mackoka46: minden egyeduralkodónak meg volt a "Prätoniáner Gárdája"!
Még az Adolf bácsinak is a "Leibstandard SS"! Nem voltak olyan nagyok,hogy
ne foschtak volna! Nagyon magasról lehet nagyot zuhanni! ;-))
tulipan
Ugyan, tessen mondani: Igy többe kerül???
Desischado
Nem értem, a jobbiknak hallgatnia kellett volna. Vagy eleve erre hajaztak?
Madácsi Pali
@Desischado: Orbán ámokfutását senki nem szentesítheti. Aki átveszi a mandátumát és felesküszik az mind orbánbérenc!
csak úgy....
@Cicamama55: ...na de a rosszúl fizetett rendör nem ad ám biztonsági érzetet,annak aki fél ;)
Nagy Mária
Végre néhány kedves rendőr bácsi is beállhatna a nép közzé. Lehet, hogy fia, lánya, felesége, anyja, apja is ott van.
Desischado
@Nagy Mária: Várnai TZseni csodálats verséből idéznék:
"Ne lőj fiam, mert én is ott leszek!"

@Madácsi Pali: Egyetértek veled, Pali. Ezzel legálissá teszik orbán ál demokráciáját.
qxy
Mondom én. Polt Pétert lapátra tenni a jog miatt és már nem is lenne joga Orbánnak hogy uralkodjon. Mert a Minisztert is meg a legfőbb ügyészt is le lehet váltani. Ha Orbán csinálhatott puccsot, akkor mi csak azt tesszük amit tőle láttunk. Vagyis ha az törvényes volt akkor ez is az lenne.
Cicamama55
@csak úgy...:Ha nem teljesíti a parancsot, akkor rá lesújt a magyar igazságszolgáltatás, mely jelenleg kemény védőfalat képez a kormány számára.
Clavigo
@Shikari: Téged ki kérdezett ,,szőröstalpú román bérszavazó ?
gulyasgyula
@Cicamama55: ...Nem is fél itt egy fideszes politikus se ...Rosszul fizetett rendőr nincs ...
gulyasgyula
@qxy: ...Több lesz a fizetésed a nyugdíjad ha új tolvajok kerülnek hatalomra ??? Akkor minek löveted ki a szemed ??? 27-éve minden kormány a maga pénzét gyűjti ..A munkás a nyugdíjas csak addig kell míg hatalomra kerülnek ...Aztán minden igéret el van feledve ...JÖNNEK AZ ÚJ ADÓK ::..
qxy
@gulyasgyula: Tudod kilővetném és meg kérdezném a többi nyúlványt.- Uraim, ki szeretne miniszter lenni? Ja az előbbi?az a zsebére gondolt nem a népre. Azt hogy ön is így fog járni, Magán múlik. Na ez után nem tudom lenne e egy fasza gyerek aki miniszter akarna lenni. Drasztikus váltás kellene mert ha nem az akkor ez soha nem ér véget csak lopnak és lopnak törvényesen. De ha van egy példa, hogy bakker, ezt kinyúvasztották,??? akkor talán vissza fogja magát a következő pocegér.
csak úgy....
@Shikari: látom SS böl jelesre vizsgáztál ,büszke lehetsz a tudásodra ,akár föl is dughatod magadnak ! szánalmas pöcs lehetsz,...persze ezt már említettem ;)
gulyasgyula
@qxy: ...Tudsz a világon olyan //fegyveres ""// erőszakos hatalomátvételt ahol jó vége lett a nép számára ??? PL: Nézd Ukrajnát , a hatalom változott a nyomor maradt ..Közben lett több mint 10 ezer halott és megszámlálhatatlan egy életre HÁBORUS NYOMORÉK ..Szét lőtt házak otthonok ...Vannak akik soha nem a más kátrán tanulnak ... Ha Janukovics beveti a hadsereget lett volna 1-2 száz halott ...Kell az ilyen az elhülyített embereknek ??!!!
Cicamama55
@gulyasgyula: Nem tudom mennyit keresnek a rendőrök, nem is érdekel. Én sokszor sajnálom őket, mert nagyon sok rendes ember van közöttük, s bizony kemény helyzetekben kell észnél lenniük! Ha nem félnek a Fideszesek, akkor miért kell a rendőröket odarendelni? Díszletnek?
kokopelli
@Shikari: ..te vcadbarom!Ki volt az Adolf-bácsi,ha nem a Hitrler?Ő simogatta a Hitlerju-
gendet (állítólag az önkénteseket a "Vég előtt)a vén pedofil getzi!! Ő is foschott a "nép-
pel szembenézni mielőtt beadta a kulcsot! Az Orbán és többiek is foschni fognak!
Különben barátod neked a halál,a rettenetes markával,meg a csuti "betegszamár!!
Hast du kapiert,du Arschloch!..wenn du Zeit hast,"kannst du mich" kreuzweise ..,.
mit deinem orangen Scheißhaufen,aber abwechselnd!...Ende der Durchsage!
Nessy
Azért ilyen "elsöprő győzelem" után nem kellene Tena nadrágban közlekedni honatyáinknak és honanyáinknak! Ennyire nem bíznak a választóikban? A levelezőtagozatosok sem jönnek megvédeni őket?
Rendőrség = a mindenkori hatalom erőszak szervezete!
Páncélozott járművek, tankok, kétéltüek is lesznek?
Gyáva egy társaság! És ők "védik" az országot, a magyarokat!!!
gulyasgyula
@Cicamama55: ...Láttál a világom olyan politikai felső vezetőket akik rendőrök , biztonsági őrök nélkül járják az országot a világot ...Volt mikor a PÁPÁRA is rálőttek pedig Ő nem politikus volt ...
csipetke
@Nessy: Nemcsak tena-betétben,hanem orbán már golyóállómellényben megy ki régóta.Be vannak ezek szarva rendesen,tudják ők is,hogy az emberek nagyrésze nem ismeri el ezt a mocskos-módon szerzett győzelmet..
csipetke
@gulyasgyula: 20:38 Azt azért te is beláthatod,hogy ennyit,és ilyen pofátlanul,nyíltan,a pofánkbaröhögve nem lopott egyik kormány sem...
gulyasgyula
@csipetke: ...Nem akarok vissza mutogatni de a Tocsik ügy 804 millió a fiezetések kb 8-9 ezer ..ha átszámoljuk a mai 100-150 ezer körüli bérekre minjárt kijön a 8-10 M I L L I Á R D ..Mikor a Zsiros Gézák kaptáka nagy visszanem térintendő támogatásokat Én a Bokros csomagot nyögtem ..Hova lett az Aranykészletünk ??? Surányi megmondhatja ..Mikor AMF hitelt kellet felvenni mert nem volt miből a nyúgdíjat fizetni stb ...Annyi példa van hogy regényt lehet írni belőle ..Eggyik kutya --másik eb .szerintem ..A mostani trónkövetelőkről meg jobb nem beszélni ..
csipetke
@gulyasgyula: 19:32 Itt 1300 milliárd tűnt el,és a fidesz holdudvar hihetetlen gazdagodása,a pofátlan vagyonnyilatkozatok,és emellett a gőgjük,arroganciájuk,így együtt dühítő.
Cicamama55
@gulyasgyula: Ez nem a világon van, hanem a mi hazánkban, a fővárosunkban történik. Itthon!!! Az általunk -most már hivatalos-törvényesen megválasztott képviselőinket óvják. Mitől, kitől kell óvni őket?
gulyasgyula
@Cicamama55: ...Amitől Merkelt , TRUMP-ot a Pápát stb ...
Cicamama55
@gulyasgyula: Azért én egy országgyűlési képviselőt, aki csak a beiktatásakor, ünnepeken, szavazáskor jár be a munkahelyére, nem tekintem az általad említett valóban fontos személyekkel egy lapon sem.Itt azért megjegyzem, hogy a legnagyobb kártyást kihagytad...Putyint. Ezeknek az embereknek minden szava, tette, befolyásolja a világ politikáját. Tegyük mellé például a mi Kósa Lajosunkat, vagy Német Szilárdunkat...Egy nüansznyi különbség sincs köztük szerinted?!
gulyasgyula
@Cicamama55: ...Kihagytad a főkolomposokat Merkel, Trump. A Pápa ...Vagy ők ártatlanok a világ alakulásban ...???
Cicamama55
@gulyasgyula: Dehogy hagytam! "Itt azért megjegyzem, hogy a legnagyobb kártyást kihagytad..Putyint. Ezeknek az embereknek minden szava, tette, befolyásolja a világ politikáját.."-ezzel a mondattal utaltam arra, hogy az általad írtak mellől felejtetted le Putyint...De itt- a cikkre visszautalva- a lényege, hogy őket a mi képviselőinkkel nem lehet azonos szinten emlegetni.
qxy
@csak úgy...: Tudod, Otthon amikor dolgoztam harcoltam a cicvarekek ellen sok mindent meg tettem sokan álltak mögöttem. De amikor ott volt az idő hogy na akkor most el lehet mondani és.. . . Tudod kik voltak mögöttem? SENKI. Mindenkinek dolga volt. Meg csináltam egyedűl, nyertem. Utána jöttek a csali madarak hogy így kell ezt meg mi meg együtt és össze fogva meg mi. Nem tetszett nekik hogy el küldtem mind a kurva anyjukba . Három alkalommal jártam így. Sajnos tudom milyenek a Magyarok. Szeretem a hazámat De a Magyar nemzet harcolni még saját maga érdekében is lusta és gyáva.é Én kibasztam az ajtón anno a kisgazdapárt vezetőt is úgy hogy nyekkent. Nem féltem én egy politikustól sem. Ma sem félek. de ötletem van hátha van kis vér valakinek a faszába és nem kalappal el kell verni , hanem egyet oda baszni a Francia kulccsal.
Mézike
Most még rendkivülí, pár évvel, hónappal később megszokott lesz az orbáni demorkáciában.
qxy
@gulyasgyula: Nem mindenki kilőni. Nem ezt mondom. Drasztikus váltás. egy kettőt nyakon lőni, vagy agyon verni. Hadd lássa a többi aki miniszter akar lenni mit vállal. Ha nem ez a váltás lesz, belel lehet szarni az egészbe. Mit fog csinálni a következő? Ugyan ezt, mert MEG TEHETI. Ez lenne a lényeg. Megállítani a szabad rablást.Vagy ti nem ezt akarjátok? Akkor tüntessetek. Ha én lennék Orbán???.- Tüntessetek a faszom bánja. de attól még rátok verem az adót amit el is teszek gyertek tüntessetek minden hétvégén Ki nem szarja le? de hétfőn mész dolgozni és marad minden.
tudode
Vajon ezt a TEK-es tüntetést "is" .. k l u b d é l u t á n n a k .. minősítik a SS győztesek, mint a pedagógus, stb. tüntetéseket!
.
Kezdetnek durva!
gulyasgyula
@qxy: ...ENNÉL JOBBAN SENKI NEM TUDNÁ LEÍRNI ...Gratulálok és jó egészséget kívánok az egész éledben ...
Yoda69
Ez jol fog majd mutatni a CNN es a BBC hiradoiban. Legalabb az egesz vilag megtudja a diktator mar csak a rendorok ezreinek sorfala mogott erzi magat biztonsagban.
gulyasgyula
@Cicamama55: ...Egyet nem értek hogy kerül ebben a témába Putyin ???
Cicamama55
@gulyasgyula: Én emeltem az általad említettek mellé, mert a világ eseményeit ő is befolyásolni tudja. Csupán e miatt, semmi más oka nem volt.
Jozefina
Akkor mégis lehet élő kordon a parlament körül???!!! Igaz nem a tüntetőkből, hanem a TEK-ből!!! Gratula patkány sereg!!!???
dr. prédikátor
Ma már május 10 van!!! nem vettétek észre , fasz hirszerkesztők!!!
kokopelli
@Shikari: Ja! Megláttam a családodat és rókáztam!Hagyd a német történelmet!Foglalkozz
a néped vándorlásával Ázsiából Közép-Európáig! ;-))))
kokopelli
@Shikari: ..ki nem ß@rik le téged az "aria gypsi" származásoddal!...méghogy magyar?
;--)))))))))))))))))))),mint a vezetőd?... Ende der Durchsage für immer!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.