A 9 éves Aletta szervezete nem bírna ki egy újabb kemoterápiás kezelést. Bécsben talán tudnának segíteni rajta.

Facebookon kért segítséget egy 9 éves mezőkövesdi kislány édesanyja. Lánya, Aletta leukémiás, és már annyi kemoterápiás kezelést kapott, hogy többet nem bírna ki a szervezete. A stáb sem mehetett közel hozzá, nehogy a gyerek elkapjon valamit. A család egyetlen reménye egy bécsi kórház és egy ottani speciális kezelés – számolt be az RTL Klub Híradója.

Az osztályvezető főorvosnő közbenjárásával a kislánynak lenne egy külföldi terápiára, amit Bécsben végeznének a Szent Anna Gyermekklinikán. A család ehhez szeretne kapcsolatokat keresni. 

Aki tud segíteni, itt érhető el Aletta édesanyja:

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

LÜKE SZKÁJVÓLKÖR
Fizesse ki az EB a kezelését bármelyik EU országban!
justhpeter
Első feladat az új emberminiszternek.
LÜKE SZKÁJVÓLKÖR
Fizesse ki az EB a kezelését bármelyik EU országban!
Jozefina
Tetves fidesz-kdnp egészségügyi politikája!!!
cikicakk55
Ezt egy normális országban kérni sem kellene a szülőnek.Már alapból intéznie kéne az OEP-nek és a társadalom biztosítónak. Na de a stadionok, a botlábú focisták, a kisvasút,és kézzel csomózott szőnyegek fontosabbak,mint egy csöpp kislány gyógyulása és az eddigi szenvedése. Látjátok,én ezért nem vagyok képes vallásos lenni.Persze mindenkinek szíve joga,hogy abban higgyen amiben akar,de ilyenkor felmerül bennem a kérdés,hogy hol van a Jóisten,aki állítólag mindent lát? Miért büntet egy gyereket,akinek még vétkezni sem volt ideje?
mackoka46
Mezőkövesd ? Akkor tállai az illetékes elvtárs.
csipetke
Ez a XXI. századi fidesz uralta Magyarország. Kéregetnie kell a szülőknek a gyerekük életéért.
A szomszédban,amit a fidesz a választás előtt olyannyira le akart járatni,a halódó nyugathoz tartozó Ausztriában meg tudnák gyógyítani.Egyébként épp megy a híradó,ahol most tudósítottak egy új stadion átadásáról.De most komolyan,csoda,hogy elmenekülnek innen a fiatalok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.