Orbán persze nyilatkozott, így csak az ő verzióját ismerjük. Az biztos, hogy egy kicsit máris igazított a mondandóján. Hétfőn futott végig a magyar médián a Die Welt értesülése, hogy az Európai Néppárt vezetői tisztázó beszélgetésre Brüsszelbe hívták a magyar miniszterelnököt. Méghozzá azért, mert egyre több néppárti politikusnak kínos Orbánnal egy közösségbe tartozni, és attól tartanak, hogy a pártcsalád sikere múlhat ezen a jövő évi uniós választásokon. A találkozón arról lesz szó, hogy folytatódik-e az illiberális demokrácia kiépítése - jósolta a Speigel.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nicsak, nem csak kényszeresen hazudik

hogy is van az a vicc a kupival és a teendőkkel?

Mottó:
„Ha a kupleráj nem megy,
nem a bútorokat kell kicserélni,
hanem a kurvákat!” (Hofi)

Orbán rosszul tűri a korlátokat, főleg akkor, ha az megállapodás. – kb. így lehetne összefoglalni a héten történteket. A hét elején kiderült, hogy az EPP vezetése – nagyon sokadik – végső elbeszélésre rendelte magához Orbánt. Persze ártunk és qurmányunk kikérte magának és azt hazudta, hogy csak udvariassági látogatásról van szó. A találkozóról a pártcsalád részéről semmilyen közleményt sem adtak ki, ezt „a Néppárt elnöke, Joseph Daul azzal indokolta, hogy ’politikailag érzékeny ügyről van szó’”.
Nem így ártunk és qurmányunk propaganda gépezete, mely szerint Orbán segítségét kérték.
justhpeter
Tehát megállapodtak, hogy nem nyilatkoznak. Orbán megszegte a megállapodást. Ezek után van még miről tárgyalni vele a néppárti közösségnek ? Nem tudták, hogy kivel egyezkedtek ? Nincs arról tapasztalatuk, hogy Orbán akkor is hazudik, amikor kérdez ? Orbántól várhatnak bármiben tisztességes eljárást ?

Most az a mese, hogy kereszténydemokrata államot építünk. A hazug, tolvaj Orbánnal ? A szarvasvadász, tolvaj Semjénnel ? A mindentvisz Lőrinc baráttal ? A templomban nyíltan egy párt választására buzdító egyházakkal ? Ugyan már... Most majd a kereszténység nevében fogunk tovább lopkodni. Most nem a jogászok fognak jönni, hanem a papok, meggyónjuk, oszt' jónapot !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.