A Kinek a kulturális diktatúrája? című sorozat két irányba oszt csapásokat: egyrészt a balliberálisnak bélyegzett művészeket és tudósokat ostorozza, mert úgy bírálják a kormányt, hogy közben elfogadják az állami támogatást; másrészt a fideszes politikusokat és intézményvezetőket rugdossa, amiért nem lehetetlenítik el a kritikusokat. Az első cikk szerint ezek a balliberálisok valamilyen rejtélyes okból még 8 év fideszes kormányzás után is korlátlan hatalommal bírnak: „tombol a kulturális diktatúra, a más véleményének kiszorítása, a más értékeket valló emberek háttérbe szorítása megtörténik nap mint nap.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Belülröl bűzlik az egész NER-nek nevezett zagyvaság!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Belülröl bűzlik az egész NER-nek nevezett zagyvaság!!??
lampa laz
Már alig várom, h a ner-ből valaki elvérezzen, h a többi a vérszagát megérezve egymás torkának essen... "csodás" előadás lesz.
human
@lampa laz: Én már nem akarok várni.
karma1
@lampa laz: Eleg nagy lehetoseg van erre: tul sok benne a szeme't, es most sem javitas tortenik, hanem csak az alul levo sz@rt sodorjak fel a felszinre...:o((((
tudode
Játék a szavakkal!
.
A NER valójában FER, nem fair = Felcsúti Együttműködési Rendszere, amelynek a tagjai az idomítás .. c s o d á i. !
.
KépeSSek megalkudni, az esküjükkel szemben a GAZDI rémálmait nyugtázni a gombok nyomogatásával, és ha .. t é v ú t r a .. lép a GAZDI, megkukulnak!
.
Kedvenc videó:
.
www.youtube.com/watch?v=nbcpz46gOYo&t=8s
.
Így működik a.. F E R, illetve a "hadicseles" ÉLET, HALÁL URÁNAK kiszolgálói, valószínű meghasonulva önmagukkal!
.
lampa laz
@human: ...pedig kénytelenek leszünk, mert ennek az ellenzéknek titulált csőcseléknek nem érdeke piszkálni a hatalmat, mert egymást tartják életbe. Mi is kevesek vagyunk, mert mindig mindenért nem tud nagy tömeg megmozdulni, h utcára menjen, bár lehet, h csak 1x kellene kitartónak lenni. Így marad a ner ifjú titánjai és a kiöregedett gebék harca, mert a liberósok is részt akarnak maguknak a jóból. Ez pedig csak úgy megy, ha felfalják egymást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.