Sikerült Fehéroroszországgal egy platformra kerülni: Magyarország sem hajlandó nyilvánosságra hozni az Európa Tanács korrupcióellenes testületének jelentését. Van viszont egy 2015-ös dokumentum, amelyből kiderül, mi volt akkor a baj velünk. Vélhetően a helyzet azóta sem változott, nyilván ezért nem szeretné a kormány, hogy az újabb jelentést is megismerhessük. Magyarország azon nagyon kevés tagállam közé tartozik, amely nem járult hozzá, hogy a strasbourgi székhelyű Európa Tanács (ET) korrupcióellenes testülete közzétegye az útmutatásainak végrehajtásáról készült országértékelést – írta pénteken a Népszava. Gianluca Esposito főtitkár a lapnak nyilatkozva „nagyon sajnálatosnak” nevezte, hogy a magyar szervek nem engedélyezték a beszámoló nyilvánosságra hozatalát. A Korrupcióellenes Államok Csoportja (angol rövidítése: GRECO) azt vizsgálta, hogy az ET tagállamai milyen intézkedésekkel igyekeznek megelőzni a korrupciót az országgyűlési képviselők, a bírák és az ügyészek...

Forrás: index.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Ugyanmár. Nincs itt semmimlátnivaló. lehet kérem tovább menni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Ugyanmár. Nincs itt semmimlátnivaló. lehet kérem tovább menni.
Csizmás Kond
...magyarázza már meg valaki, hogy amikor Magyarországot úgy próbáljál lealacsonyítani, hogy a világon bármely országot, (országot nem kormányt, rendszert vagy diktatúrát ) lenézve, megvetve emlegetnek példaként, az milyen elveket takar ?...mert hogy nem demokratikust az hétszentség.
Sajnálatos módon itt is elterjedt az a nyugati ökörség, ami szerint csak az a szép az a jó amit ők művelnek...
lusta
@Csizmás Kond: Drága sztrovacsek odavágnék és megmutatnám miket is írtak az országról. Miért is hallgatnak, mint sz@r a fűben?
Csizmás Kond
@lusta: ...az ország alatt mit értesz, területet vagy embereket ?
kissé felnőttem
tisztázandó nem a népre lenne sértő a tartalma, a vezetőkre ? ja akkor kéretnek mind lemondani tán. aztán az utódok meg szófogadobbak lennének = nem egyenlő a megalázkodással.
desiro57
Már régen meg mondta g. orbán, a korrupció az amiből ő kimarad!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.