A közpénzen fenntartott nemzeti civilek Orbán támogatását tudva maguk mögött felnőttek a bayeri szintre, kivont szablyával készülnek megvédeni az amúgy is extrán túlbiztosított kordont a Parlament körül a bejelentett demonstrálók ellen.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Ezek nem tudják mit beszél nek. Ki gyújtotta fel Pestet, a várost, a tv székházat? Az eddigi tüntetéseken hány atrocitás volt?
Itt lesz provokáció, lesz beavatkozás.
tudode
Tudják ezek a CÖF, CÖF, RÖF-ök, hogy kinek a szekerét tólják!
.
1993-ban már FELTETTÉK "ezeknek" a kérdést, hogy .. M I .. L E T T .. a .. F I D E S S Z E L?
.
A világháló mesél:
.
Közzététel: 2015. márc. 4.
----- György Péter vs. Orbán Viktor
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis&t=169s
.
Annyi történt csupán, hogy a főszereplő, akinek fel kellene köpnie, és aláállnia, törvényesítette a .. H A D I C S E L E I T.. a LÓVÉ, és a HATALOM .. m á m o r á b a n!
.
CÖF, CÖF, halló röfik!
Equus1
de jó is lenne polgárháborúba sodorni az országot... Habár... én mégis gondolkodnék rajta, mert előfordulhat, h a cöfögők nem céllövöldébe kerülnek, aztán ha vissza is lőnek az már egészen más helyzet. Ott nem lehet nyálfröcsögtetéssel győzni...
nevemnick
Igen a CÖF-nek van... kivénhedt kommunistákból, önkéntes rendőrökből, munkásőrökből, Ifjú Gárdistákból, KISZ tagokból és titkárokból álló, undorító, fosszájú firkászokkal megspékelt, zsírtól csöpögő teste.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.