Változást akarnak az európai választók, ezért a jövő évi választást követően az Európai Parlamentben is jelentős átalakulások várhatóak – mondta Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő szombaton az M1 aktuális csatorna esti műsorában.

Morvai Krisztina: Az európai választók is változást akarnak
Fotó: Kallos Bea/MTI

A képviselő szerint az

európai polgárok többsége egyetért Magyarországgal, vagyis ellenzi a tömeges migrációt, elveti az Európai Egyesült Államok létrehozásának ötletét.

A konzervatív szavazók azért is igénylik a változást, mert jelenleg a szocialista, a liberális és a néppárti vélemények és felszólalások között alig látszik különbség. Morvai Krisztina arra számít, hogy

jövőre a kereszténydemokrata, migrációellenes politikai csoportosulások újjászervezik a jobbközép pártokat tömörítő Európai Néppártot, vagy új politikai erőt alapítanak.

A képviselő közölte, hogy jövőre visszavonul a képviselőségtől és egyáltalán nem kíván politikával foglalkozni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Ha ezt korábbra teszi jobb-an járt volna a világ!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@csipetke: (09:43) Ne beszélj butaságokat! A Kúria rosszindulatúan elvett egy képviselői helyet a Fidesztől! Akkor miről ("kapcarongyról") beszélsz?
Edmond Dantes
Bárkivel bármekkora összegben fogadnék,hogy egy év múlva a Fidesz dédelgetett,rikácsoló babája lez.Politikai pályfutását valamikor az SZDSZ támogatásával kezdte.Hoszú utat tett meg és még nincs vége.
csipetke
@verőce21: Akkor te azt sem láttad,amikor orbán porrá alázta patyi andrást,a választóbizottság elnökét?Minden híradóban láthattad volna.Nos,ez a patyi nem más,mint orbán kapcarongya,akivel bármit meg lehet tenni.180 körzetből érkezett bejelentés csalás miatt,de patyi úgy ítélte meg,hogy nem történt semmi.És te még a kúriát tartod rosszindulatúnak?Ezt az orbitális nagy választási csalást minek tartod?Kilóra vette meg orbán a szavazatokat,a választási bizottság elnökét,és sokmindenki mást is.
csak úgy....
@Edmond Dantes: Szili Katica szindróma ;)
iluminati
@Jozefina: Ha nem ismerném ezt a p...azt mondanám igaza van...de volt alkalmamam megtapasztalni...az egyik határszakaszon...miként oldaná meg az ott dolgozókkal a migráció kérdést..Hát egy paraszt embernek több esze van min ennek a rib-nek...
Komolyan ilyen emberek ülnek vezető pozicióba.. akik csak a könyvekből tanultak...de a gyakorlatban halvány fingjuk nincs semmihez...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.