A Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára Portugáliában beszélt erről. A Nyugat-Európába kivándorolt magyar fiatalok hazacsalogatását említette egyik legfontosabb feladatként Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára pénteken a Nyugat-Európai Országos Magyar Szervezetek Szövetségének (NYEOMSZSZ) közgyűlésén.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ebbe a feladatba már bele is bukott - nyugodtan le is lehet váltani.
justhpeter
Ebbe a feladatba már bele is bukott - nyugodtan le is lehet váltani.
RonaGyuri
Hogy kinek mit sugall

nos azt nem tudom, de én látok benne jellemzőt

A 444.hu számol be róla, hogy „Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára pénteken a Nyugat-Európai Országos Magyar Szervezetek Szövetségének (NYEOMSZSZ) közgyűlésén” vendégszerepelt.
Nos a kinyilatkozás szerint
„A Nyugat-Európába kivándorolt magyar fiatalok hazacsalogatását tartja legfőbb feladatának”,
de „nemmel felelt arra a kérdésre, hogy az egyre több kivándorló magyar fiatal révén növekszik-e szervezet taglétszáma. ”!
Az idei helyszín kapcsán fontosnak tartotta megjegyezni, hogy „Fatimában, a híres zarándokhely tőszomszédságában” került rá sor.
Más nevezetességekről nem szól a fáma, ahogy arról sem ki hogy kinek a pénzén rendezgetik ezeket a dzsemborikat. A cikk érdekessége egy kép a tavalyi Martos-i (Andalucia) hepajról ahol a derék államtitkár Kövér Köteles Lacával és a felvidéki párt MKP elnökével fényképezkedett!!!
tulipan
Az a szewrencse, hogy a fiatalok (még) nem hülyék!!!
RonaGyuri
@tulipan: te nagyon tévedsz; nem veszik be őket! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.