Ezt most minek? Már beletörődtünk, hogy pár év anélkül telik, hogy a miniszterelnök levél formájában beköltözik a nappalinkba. Mi oka lehet arra, hogy újra közpénz-milliókat dob ki az ablakon? Nincs mit írogatni, elég lesz a törődésből a beígért bosszúhadjárat.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ebből a sokmillióból inkább adott volna az anyukának,aki a közösségi oldalon gyűjt pénzt,hogy a gyerekét meggyógyítsák külföldön,ugyanis a magyar "világszínvonalú"egészségügyünk erre nem képes.Vagy:-vízügyes szakember szerint 7-8 milliárd ft-ba kerülne,ha az országban végre megtörténne a védekezés az árvizek ellen.Egy fél stadion ára.Szégyen-gyalázat ami ebben az országban folyik.Nem hiszem,hogy van mégegy olyan ország,ahol a miniszterelnök hobbijára százmilliárdokat sz@rnak el,és nem látszik,hogy bármi hasznos dologgal foglalkoznának.Egyébként én még nem kaptam levelet,de a 87 éves anyám kettőt.Bontatlanul dobtam a szelektívbe,így valami haszna is lesz...
adrenalink
Szerencsére (még) nem kötelező elolvasni! Megy a többi felbontatlan irományai közé...
RonaGyuri
S képzeld Wazze, ha nem a környezetvédelem kenne a kedvenc gügyűje

Ismét egy „derült égből Orbán-levél”

„Tisztelt Honfitársunk!
Azért írok Önnek, mert az április 8-i országgyűlési választásokon a magyarok egyértelmű döntést hoztak. Nagyon magas részvétel mellett minden eddiginél nagyobb felhatalmazást adtak az új kormánynak” kezdetű levelet hozott sokaknak a posta.
Nos a dolog úgy áll, hogy már-már azt kell mondjam megszoktuk; Ő is, mi is és talán az ezeken vastagon kereső csókosok is.
Azonban van egy apró problémám. Van nekünk egy derék államfőnk, akit – a „földnélküli János” után – köztársaság-nélküli Jánosnak (KE-nek) is nevezhetnénk. A mi derék bohócunknak – persze a pecázáson túl – a környezetvédelem az egyik legfontosabb gügyűje.
Nos mint tudjuk – hic & nunc nem vizslatva a dolog mértéktelen szellemi környezetszennyezését – komoly fenntartásokkal kellene kezelnie. S minimum némi morgolódásban szóvá tenni, hogy hány hektár erdőt kellett ehhez kivágni! =))
justhpeter
@csipetke: Egy dolgot azért tegyünk helyre: az itthon nem gyógyítható gyerek gyógyítását bizony fizesse a tb., ha már a hazai dolgozók befizetéséért nem ad semmit és amúgy is a demográfia kormánya vagyunk. Minden másban igazad van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.