Kedden, május 8-án alakul meg az új országgyűlés, az ülésre a sajtó munkatársaknak pénteken délután 2-ig kellett regisztrálni. Többen azt a választ kapták, hogy az Országgyűlés Sajtóirodájának nem áll módjában teljesíteni az akkreditációs kérelmet.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
a pápaialkanász azt hiszi ő még ezt is megteheti, kíváncsi lennék az az ember aki képviselősséget nyert, és ki volt a köteles által tiltva, vajon bemehet-e ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Eddig is kikészítette az ellenzéki médiát, most már ki is tiltja a Parlamentből. Illiberális demokráciában ez így szokás. Demokráciákban már "csak"ezért is mennie kellene...
csipetke
Ez orbán új keresztény demokráciája?Mert ez nem demokrácia,és nem keresztényi.Ahogy egy cigányembertől hallottam:-ez demokáré...
papa.49
a pápaialkanász azt hiszi ő még ezt is megteheti, kíváncsi lennék az az ember aki képviselősséget nyert, és ki volt a köteles által tiltva, vajon bemehet-e ???
Commenter
@papa.49: köteles még az őrséget is rájuk szabadítaná és ki is vezettetné őket,ne legyen kétséged.
Commenter
@csipetke: Kereszténydemokrácia ez jó...az évszázad vicce, orbáni értelemben. Mert eddig úgy tudtam, hogy illiberális demokráciát épít, és a demokráciát leépítette, sőt. Szóval azt akarta mondani, hogy keresztény illiberális demokráciát azaz újfajta nemzeti-szocializmust épít. Értem. Rettenetes.
Jozefina
Akkor megint elérkeztünk a diktatúrához???
A sajtónak meg van lehetősége házon kívül is úton-útfélen kérdezgetni a képviselőket és máskat is. Át kell menni partizán üzemmódba!!!
csipetke
@Commenter: 8:33 Dobott nekünk a gép egy új Hitlert.De orbán még annak is szánalmas..
Csizmás Kond
Az, hogy mire megy mindenki a saját értelme szerint értékeli...viszont arra se árt odafigyelni, hogy a parlament nem egy konzervdoboz ahová annyit raknak bele ami belefér...és azért vannak szabályok ahogy azt betartassák, vagyis aki nem kellően viselkedik azt kizárhatják.
Commenter
@csipetke: jaja...életveszélyes "főnyereményt" dobott a gép. Borzalom!
Nessy
ha belegondolok, hogy sok évtizeden át élő közvetítés volt a parlamentből, most meg semmi köze a választóknak, hogy az általuk megválasztott képviselők hogy képviselik az érdekeiket, milyen döntések születnek, melyeket rövid időn belül nekünk kell betartani! Ugyanis pártunk és kormányunk nem igazán tartja be a saját maga által hozott törvényeket sem!
Aztán majd elmondanak valami agyament baromságot a királyi médiában, a hívek meg boldogan elhiszik!
cikicakk55
@Csizmás Kond: Milyen szabályokról beszélsz? Egyszerűen az Országházban annyira megcsonkították azt a területet ahol egyáltalán lehet beszélni velük,hogy képtelenség még a kérdést is feltenni nekik,ugyan is mire a kérdést felteszi az újságíró már át is szelték azt a területet. Minden más helyen ha sikerül elkapni egyáltalán őket,akkor szekrényhátú gorillák védik mindet. Maximum valami baromságot oda löknek,mint a " Boldog Karácsonyt" volt. Egyetlen hely lenne ahol kérdezhetnek is,az a kormányinfó,de ott meg állandóan mellébeszélnek.Én néztem amikor csak tudtam,mert nagyon tetszett,ahogy Lázár feszeleg a kérdések miatt.Látszott rajta,hogy legszívesebben,most bár hol lenne,csak nem ott. Azt azért megfigyeltem,hogy ha sikerült neki valami jó kamu dumát kitalálni,azt legalább 3x elmondta,hogy azzal is húzhassa az időt. Ráadásul szinte bár mit kérdeztek tőle valahogy állandóan a migránsokra terelődött a válasz.Olyan szépen áttudott kötni minden kérdést,hogy a Sorosozás és a migránsok szépen beleillettek. Ez az új kormányinfós a fasorban sem lesz Lázár sumákságához képest.
Csizmás Kond
@cikicakk55: Mondj példát még hol láttad, hogy az újságírók a parlamentben versenyezzenek, ki tud nagyobb marhaságot kérdezni ?
cikicakk55
@Csizmás Kond: Bár melyik más ország parlamentjében,de a parlament előtt és ha xsak nem túl későn érnek oda,akkor benn a parlamenrben is válasolnak. Ráadásul nem egy zsebkendőnyi területen van joguk kérdezni. Legtöbb helyen kötelességük is válaszolni. Pont most volt róla egy tudósítás,hogy meg sem tehetik,hogy nem válaszolnak,de olyan sincs,hogy van aki bemehet,van aki nem. Ha olyan dolgokról van szó,ami csak felvetés,akkor senki nem mehet be. Ám ha már konkrét dolgokról beszélnek,akkor bár melyik média bemehet. Le is voltak döbbenve,hogy itt ilyen lehetséges.
Csizmás Kond
@cikicakk55: ...bármelyik...konkrétumot ha lehet...mert szerintem máshol, sokhelyt közel sem engedik az ácsingózó mikrofonbajnokokat...van annak egy szabályozott rendje és kérdezhet sőt ode sem úgy megy hogy csak betoppan, hanem előre bejelentve és igazoltatva, leellenőrizve
Eriksson
@cikicakk55: " Bár melyik más ország parlamentjében" feltételezem, hogy semmilyen provokátort nem engednek be. Ilyet is csak Mo-n lehet, hogy az ország legfontosabb épületében bárki büntetlenül randalírozzon.
cikicakk55
@Csizmás Kond: Sajnálom,hogy nem szoktam megjegyezni a tv műsorokat amiben láttam,hogy a riporterek az ország házában faggatják a politikusokat. Ám legyen igazad,ne ott faggassák őket. Ám ezek sehol nem válaszolnak,nem csak az országházban hallgatnak. 2010 előtt miért lehetett őket kérdezni a parlamentem belül is? Ráadásul akkor sokkal nagyobb helyen. nem mondom,hogy nem túl rámenősek a riporterek,mert néha engem is idegesít,mikor egy súlyos balesetnél faggatják az életben maradottat,vagy éppen egy gyermek halálánál a szülőket. Ám az országban való politika az mi értünk,emberekért az állampolgáraiért lenne és már miért ne tudhatnánk,hogy mit miért tesznek? Miért lehet csak a kormány közeli médiáknak jelen lenniük? Az miért agresszió,ha megírják az igazat? Tudom a Fidesz szerint a Népszabadság, a magyar Nemzet, a Népszava, a hír 24, a 444.hu nem az igazat írja,de mi a garancia arra,hogy az M1 az Echo, a tv2 és a Duna tv az igazat írja?
cikicakk55
@Eriksson: Miért lenne már provokátor az újságíró? Én még semmilyen provokációt nem találtam abban,ha meg akarták kérdezni,hogy Tiborcz cégei miért kapnak több tendert? Esetleg ,hányan jelentkezhettek egy.egy tender kiírására? Persze,ez a Fidesz számára provokatív kérdés,de a nép ezt szeretné tudni. Sajnos csak tőlük tudjuk megkérdezni,illetve az újságírók csak tőlük tudják megkérdezni mit miért csinálnak. Ezek az újságírók bennünket képviselnek és a mi adónkból fizetik őket. Ez a dolguk. Láttam én rengeteg közvetítést Amerikából,Angliából,Franciaországból és számos más országból.Sokkal agresszívebbek a riporterek mint itt. Igaz,ott azért válaszolnak is legalább pár kérdésre,de túl sok az újságíró és túl sok a kérdés. Megértem,ha az itteni politikusoknak is egy olyan hatalmas országot kéne irányítaniuk,de mi egy kis ország vagyunk,ahol hatalmas a korrupció és egyetlen fegyvere van az embereknek,hogy még lehet kérdezni,bár választ már ritkán kapnak és akkor sem az igazat.
Csizmás Kond
@cikicakk55: " Miért lehet csak a kormány közeli médiáknak jelen lenniük? Az miért agresszió,ha megírják az igazat?"
...először is média...az egy elég tág fogalom...ma a szarkavarókat is annak nevezik.
...és igazság...na az még tágabb...vagy nem is létezik...esetleg mindenkinek más.
A lényeg az, hogy sokan csak azt szeretnék hallani ami nekik tetszik, és azt is úgy, mintha nem direkt nekik lenne írva...
Eriksson
@cikicakk55: Mindennek meg van a maga módja és ideje. Az olyan kérdések amit említesz, túl bonyolultak ahhoz, hogy folyosói téma legyen. Ha majd esetleg lesz bírósági végzés, akkor mindent tudni fognak hivatalosan, de addig nincs miről beszélni.
Ezt azért te is megértheted.
Eladott Ország
Egy újabb archív felvétel került elő, mely ismét tökéletesen bemutatja az Orbán kormány köpönyegforgató jellegét. Nem először és nem is utoljára lát olyan felvétel napvilágot, ahol a kormány valamelyik mai képviselője beszél valami olyanról, aminek pontosan az ellenkezőjét képviselte évtizedekkel korábban. Ahogy egykori liberálisokból lettek ma annak tökéletes ellentétei, úgy a korábban a sajtószabadságért felszólaló párt mára, a hatalom birtokosaként pontosan annak ellenkezőjét képviseli. Úgy tűnik ellenzékből a hatalomba kerülve azonnal minden megváltozik. Nincsenek többé elvek, sem józan ész, marad az eszetlen hatalomvágy.
youtu.be/j_5P51dZi9g
Commenter
@Nessy: itt csak ma orbán megy péntek reggel a rádióban élőben. Azt meg ugyan ki hallgatja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.