Túlnyomóan napos idő várható vasárnap, azonban a délkeleti és déli részeken néhol záporok alakulhatnak ki.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnap a fátyol- és jobbára kevés gomolyfelhő mellett túlnyomóan napos idő várható, legfeljebb egy-egy zápor, esetleg zivatar alakulhat ki nagyobb eséllyel a délkeleti határvidéken.

Felhős és napos lesz a vasárnap, csak néhol lehet zápor

Fotó: pixabay.com CCO

Az északi, északkeleti szelet sokfelé kísérik erős, a Zempléni-hegység környezetében viharos széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 29 fok között várható. Késő estére 16 és 21 fok közé hűl le a levegő.

Vasárnap éjjel többnyire derült lesz az ég, csak a nyugati országrészben lehet időnként több a felhő. Csapadék nem várható. Az északi, északkeleti szél többfelé megélénkül, az Északi-középhegység és a Tiszántúl térségében időnként meg is erősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 8 és 14 fok között alakul.

Bár ugyan riasztás és figyelmeztető előrejelzés nincs kiadva, az OMSZ honlapján azt írja, vasárnap estig előfordulhat egy-egy zivatar, nagyobb valószínűséggel a délkeleti, déli határ közelében. Napközben északkeleten, kis területen kialakulhat egy-egy 65 km/h körüli széllökés.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Most volt nálunk egy kis zápor pedig több kellene, mert már most szárazság van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.