A tömeg a 4-es metrón magába fordulva, letargikusan jön-megy álldogál, mindenkinek megvan a maga gondja, baja, nem foglalkozik a másikkal. Pénteki hír volt, hogy egy hölgy karja beszorult a metrókocsi és a peron közé. A tömegből katasztrófaturistává avanzsáltak nem segítettek az ott lévő orvosnak, közönyösen kívülálltak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Az orbányi agymosás eredménye az emberi közönyösség! Sajnos hogy az emberek idáig jutottak!!!Szégyen a magyar emberekre nézve, hogy inkább fényképeznek, videóznak a segítség helyett!!!
bencemacska
A NER megvalósította az "ember az embernek farkasa" elmélet gyakorlatát.
bencemacska
Minden elismerésem és köszönetem - így ismeretlenül - a segítő orvosnak!!!
Csizmás Kond
@dr. prédikátor: ..tehát agymosási eredmény...vagyis az ember (te is)egy idomított lény...akit a kor, a rendszer mindig magára formál...mert az ember (te is) már képtelen embernek maradni, önállóan gondolkodni, és egymáson segíteni...vagy te kivétel vagy ?
dr. prédikátor
@Csizmás Kond: IGEN én kivétel vagyok. közületek!!!
Eriksson
Közel hetven évem alatt kialakult egy bizonyos tapasztalati világnézetem, melyet nem változtat meg a pártpolitika és a négy évenkénti választási eredmény. Gondolom, hogy minden normális lelkületű ember úgy van vele mint én, hogy élete boldogságát a család adja, s nem a fizetett politikai szélhámosok azon igyekezete, hogy nekik minél jobb, nekem pedig minél rosszabb legyen.@dr. prédikátor:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.