Május nyolcadika fontos útelágazás lehetne a baloldali ellenzéki pártok lefelé tartó, kísérteties pályáján. Valami most van a levegőben, ami korábban nem volt. Talán most együtt van a csalódottság, a sérelem és az „ebből elég volt” összekeveredő érzése. De ha ez a harmadik komponens elillan – az első kettőről gondoskodik majd a rezsim – akkor még az eddiginél is reménytelenebb négy év vár ránk.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Maguk tehetnek róla. Bementek a fidesz csapdájába, sőt legitimálták. Felesküdtek a Tákolmányra. Ami eszeveszettül bűnös dolog. Süllyedjen el mind! Írjon könyvet :"Kollaboráns voltam" címmel!
Nagyobb baj hogy a magyar népet megfosztják az igazságtól. elzárják tőle, és ellenőrzik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Mirabilis: Szerintem igen..nagyon is...
Az utcai megnyilvánulás egy kitalált műsor, ahol általában semmit nem lehet elérni csak arra kenni.
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...miért nem próbálod összehasonlítani a két esetet ?
Csizmás Kond
@Mirabilis: Én megtettem és sem okban sem kifejezésben nem hasonlít a kettő.
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...röviden, az akkori kordonbontás azért történt mert a hatalom kisajátítva a teret nem akart odaengedni mást a nemzeti ünnepen...most nem zártak ki senkit csak zavarmentesen akarták megtartani a parlamenti ülést...ilyen egyszerű...és még nyomokban sincs ami a kettőt összekötné.
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...egyáltalán nem, még nyomokban sem...
...és ha azt a köpködő söpredéket gondolod te rendszerváltóknak akik a világ előtt lejáratják a magyarok becsületét...hát nagyon sajnállak.
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...nem akarlak meggyőzni...de nekem az orbán politikája sokkal meggyőzőzbb mint a szaros sorosé.
...és gazdagság...Mészáros vagy Soros...neked az az érték aki spekulációval szerzett vagyont. Mészáros sem egy égből alászált angyal de legalább van egy szakmai alapja amiből kiindulhat és nem lehet ráfognia migráncsok megkopasztását, a zsidók kizsigerelését és kitudjamégmiket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.