Május nyolcadika fontos útelágazás lehetne a baloldali ellenzéki pártok lefelé tartó, kísérteties pályáján. Valami most van a levegőben, ami korábban nem volt. Talán most együtt van a csalódottság, a sérelem és az „ebből elég volt” összekeveredő érzése. De ha ez a harmadik komponens elillan – az első kettőről gondoskodik majd a rezsim – akkor még az eddiginél is reménytelenebb négy év vár ránk.

(Forrás: zarojel.hu, PV által)

Nagyvilág - 2019. April 19., 17:33
Ezt még ki tudták menteni a Notre-dame-ból
Itthon - 2019. April 20., 08:30
Szökni akart a Teréz körúti robbantó

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mirabilis
@Csizmás Kond: Tiltakoznak is az utcán százezerrel
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mirabilis
Otthagyni a parlamentet! Bojkott! Már csak ezt lehet. Igaza van.
Sámannus
Valamit sejteni lehet, ha teljes a parlament még lehet, hogy fideszes is fog a kétharmad ellen szavazni. Ha létezik a baloldali értelmiségnek befolyása, bár ez csoda lenne ne hagyjuk ki még ezt a lehetőséget sem. Már nem biztos, hogy mindenki orbán mellett áll.Ez lenne fidesz első megingása a többi csak smafu lesz.
justhpeter
Bruck Andrásnak tökéletesen igaza van.
Csizmás Kond
@Mirabilis: De nem otthagyni akarják hanem ott lebzselni...naponta...
Amúgy nem a parlamenti képviselők ellen kéne tiltakozni hanem azok ellen akik odaválasztották...pl ellenem ...és még sokunk ellen...akár a környezetedben is akik így szavaztak...
Mirabilis
@Csizmás Kond: "De nem otthagyni akarják hanem ott lebzselni" .Na pont erről van szó:nem mindegyik.
Amúgy a fideszes 2/3 nem ott lebzsel naponta?
Mirabilis
@Csizmás Kond: Tiltakoznak is az utcán százezerrel
verőce21
"Valami most van a levegőben, ami korábban nem volt." - pl. Ferenc testvér nemcsak útelágazáshoz érkezett, hanem a tudatkimaradás és a beszédkészség elvesztésének legkirívóbb példájával szolgál: aki a választási eredményvárón a zavartan feszengő Molnár Csaba együttműködésével azt az egyszerű mondatot is képtelen volt megfogalmazni, hogy a Bocskai úti szavazókör épülete előtt még mindig hosszú sorok kígyóznak.

A szakirodalomban afáziának nevezett folyamatos szó- és hangtévesztés, az értelmezhetetlen neologizmusok használata, (olyan szavakat jelölnek vele, amelyek egy bizonyos személy számára egyedi értelemmel rendelkeznek, függetlenül azok esetleges más jelentésétől) az újabb vereség után végképp elhatalmasodott rajta, és a szomatikus elváltozásokkal együtt járó tünetek kíséretében szervesen beépült legjellemzőbb személyiségjegyei közé.
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...és a tiltakozók nem lebzselnek ?
cikicakk55
@verőce21: Lehet,hogy gyurcsánynál is megjelentek az ez már túl sok tünetek,de még messze nem olyan súlyos pszichiátriai eset,mint Orbán. Nem érdekel Gyurcsány,mert soha nem tartottam jó politikusnak.Ő inkább üzletembernek jó,a politikához túl naív és hogy úgy mondjam túlságosan liberális. Még a legnagyobb szemétben is próbálja megkeresni a tisztaság pici kis darabját és idegesíti mert nem találja. Nem érti meg,hogy van akiben és amiben tényleg nincs semmi jó,sőt rossz van,de az viszont nagyon sok. Gyurcsány ezért volt rossz politikus,mert ott vágták át ahol csak tudták,még a saját miniszterei is. nem mondom,hogy nem húzott hasznot a 8 év alatt,de messze nem volt ennyire gátlástalan,mint a Fidesz.
verőce21
@cikicakk55: (21:04) A haldokló Gide egy világos pillanatában azt mondta: "C'est toujours la lutte entre le raisonnable et ce qui ne l'est pas ...".
(Mindig ugyanaz a harc az értelmes és az értelmetlen között...)
Gauntlet
Maguk tehetnek róla. Bementek a fidesz csapdájába, sőt legitimálták. Felesküdtek a Tákolmányra. Ami eszeveszettül bűnös dolog. Süllyedjen el mind! Írjon könyvet :"Kollaboráns voltam" címmel!
Nagyobb baj hogy a magyar népet megfosztják az igazságtól. elzárják tőle, és ellenőrzik.
Csizmás Kond
@Mirabilis: Szerintem igen..nagyon is...
Az utcai megnyilvánulás egy kitalált műsor, ahol általában semmit nem lehet elérni csak arra kenni.
Mirabilis
@Csizmás Kond: Pl. mint orbánéké a kordon bontáskor? Vagy 2006?
Mirabilis
@Csizmás Kond: Kitalált műsor ha orbán ellenes, de ha Gyurcsány ellenes, akkor nem?
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...miért nem próbálod összehasonlítani a két esetet ?
Mirabilis
Na most mit figyelj Milyen üzenetet kaptam a propelleről?
Hírbeküldés
Sajnáljuk, elérte a napi beküldési maximumot, ma már nem küldhet több hírt
Na tényleg, ilyen van?
Csizmás Kond
@Mirabilis: Én megtettem és sem okban sem kifejezésben nem hasonlít a kettő.
Mirabilis
@Csizmás Kond: Részletezve Excel táblába kérem:
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...röviden, az akkori kordonbontás azért történt mert a hatalom kisajátítva a teret nem akart odaengedni mást a nemzeti ünnepen...most nem zártak ki senkit csak zavarmentesen akarták megtartani a parlamenti ülést...ilyen egyszerű...és még nyomokban sincs ami a kettőt összekötné.
Mirabilis
@Csizmás Kond: Véletlen tetszik gomb, Isten őrizzen, hogy veled egyetértsek
Mirabilis
@Csizmás Kond: . Haha: "az akkori kordonbontás azért történt mert a hatalom kisajátítva a teret nem akart odaengedni mást " - mert most nem?
"most nem zártak ki senkit csak zavarmentesen akarták megtartani a parlamenti ülést.." - ne már! Halgass az eszedre és ne a fidesz vallásodra: nem ugyannarról van szó?
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...egyáltalán nem, még nyomokban sem...
...és ha azt a köpködő söpredéket gondolod te rendszerváltóknak akik a világ előtt lejáratják a magyarok becsületét...hát nagyon sajnállak.
Mirabilis
@Csizmás Kond: Te ennyire nem gondolkodsz, hogy pont orbán járatja le a világ előtt a magyarok becsületét saját és oligarchái vagyonosodásával eu pénzből?
Egy gázszerelő:Mészáros Lőrinc 304 ezer forintot keres percenként
https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/meszaros_...
Szerinted? Ébredj az agymosásból!
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...nem akarlak meggyőzni...de nekem az orbán politikája sokkal meggyőzőzbb mint a szaros sorosé.
...és gazdagság...Mészáros vagy Soros...neked az az érték aki spekulációval szerzett vagyont. Mészáros sem egy égből alászált angyal de legalább van egy szakmai alapja amiből kiindulhat és nem lehet ráfognia migráncsok megkopasztását, a zsidók kizsigerelését és kitudjamégmiket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok