Fiatalkorúaktól vett el egy telefont, valamint pénzt a 18 éves László Budapesten szombat hajnalban. Pár óra múlva már a rendőrök kopogtattak nála.

A BRFK közleménye szerint Budapest V. kerületében május 6-án hajnalban J. László 18 éves budapesti lakos az Erzsébet téri óriáskerék közelében beszélgetni kezdett négy fiatal fiúval. A rövid ismeretség után J. László egy közeli játszótéren egy telefonhívás idejére elkérte az egyik fiú mobiltelefonját, hogy felhívhassa az ismerősét.

Telefont és pénzt rabolt a fiatalkorúaktól László – pár óra alatt elkapták

Fotó: pixabay.com CCO

A fiú megpróbálta visszakérni a telefonját, de a férfi azt nem adta vissza, majd megfenyegette őt és a többi fiút is, hogy bántani fogja őket, ha nem adják oda a pénzüket. Miután J. László megszerezte a fiatalok pénzét, futva távozott a helyszínről.

A belvárosi rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították az elkövetőt, akit még aznap délután a Bűnügyi Bevetési Osztállyal közreműködve az V. kerületi lakásán elfogtak.

A 18 éves budapesti J. Lászlót a nyomozók rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.