Áder János köztársasági elnök hétfőn a Sándor-palotában felkérte az új kormány megalakítására Orbán Viktor kormányfőt, az országgyűlési választáson győztes Fidesz-KDNP pártszövetség miniszterelnök-jelöltjét, aki a felkérést elfogadta.

Áder János felkérte Orbán Viktort az új kormány megalakítására

Áder János köztársasági elnök (j) fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt, a Fidesz elnökét, az országgyűlési választásokon győztes Fidesz-KDNP pártszövetség miniszterelnök-jelöltjét a Sándor-palotában az Országgyűlés másnapi alakuló ülése előtt, 2018. május 7-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

A találkozó utáni sajtónyilatkozatában Orbán Viktor úgy fogalmazott: ígéretet tett az államfőnek arra, hogy odaadással és hűséggel fogja szolgálni Magyarországot.

Az új kormány legfontosabb feladatául Magyarország biztonságának és keresztény kultúrájának megőrzését jelölte meg Orbán Viktor.

(MTI)

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Én Orbán helyében kérettem volna maga.
- De nem.
- Na, de Viktor.
- Akkor sem.
- De kérlek, könyörgöm.
- Hát na jó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zeta
@Eladott Ország: magyarán szólva, sz@rnak ránk!
Desischado
"orbán viktor úgy fogalmazott: ígéretet tett az államfőnek arra, hogy odaadással és hűséggel fogja szolgálni Magyarországot."

Kínomban röhögtem egyet. Bizony ám, odaadással, hűséggel LOP, HAZUDIK, RABOL TOVÁBB!
Eladott Ország
@durbincs: tegnap 17:01 Amikor a csúti kancigány leépítette a demokráciát, szétb*szta a fékek és ellensúlyok rendszerét, az állami hivatalok élére pártkatonákat állított és rendszerszintűen elcsalta a választásokat ez a degenerált helyzet állt elő, de innen szép felállni. Szent István óta ilyen ilyen tróger rohadt bűnöző banda még nem csimpaszkodott az ország trónjába és eljön az idő amikor a magyar nép ( a jelenleg is meglévő többség) azt fogja mondani: bűnös álljon fel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.