Jó hangulatban vette át a leendő miniszterelnök a kormányalakítási megbízást Áder János köztársasági elnöktől. Kérdést nem lehetett feltenni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A cigány a cigány. Rohad szarházi zsivány, bűnöző vagy b*zdmeg! Már régen börtönben kellene rohadnod!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Úgy legyen, bár mindenki ezt szerette volna már az elmúlt 8 év alatt is!
Eladott Ország
A cigány a cigány. Rohad szarházi zsivány, bűnöző vagy b*zdmeg! Már régen börtönben kellene rohadnod!
Jozefina
+ az igen dédelgetett határontúli seggnyalókat!!!
bakegya
Gusztustalan bohóckodás -mindent megtett már ez a véglény azért hogy ...hiteltelennek tekintsék.
Eladott Ország
@Cicamama55: Eddig mit szolgált a csúti cigány a saját zsebén és sleppjén kívül?
civilhetes.net/a-kormany-titkolja-az-europa-tanacs-korrupcios-jelenteset.
A kormány titkolja az Európa Tanács korrupciós jelentését.
tulipan
@Cicamama55: Az "emúzmyócév'" ALATT egyetlen percig sem, sőt mostantől sem!!!
Cicamama55
@tulipan: Tisztában vagyok vele, mi volt eddig...A jövőben mi lesz, azt nem tudom, de legalább most szóban megemlítette...Most újra ad egy kicsit a látszatra...
Grafix69
Áder arcának olyan a kifejezése , mint aki elnézést kér mindenkitől , hogy ez a tolvaj suttyó szar vezeti ezt az országot , olyan kényszeredett vigyor . A másiknak meg olyan az arckifejezése mint egy beképzelt önelégült faszkalapé .
tudode
JOG-ÁSZ fiúk (minősítés nélkül) ez a ... k é z f o g á s.. NEM ÉR TÖBBET, amelyen az egész világ ámul, bámul, mintha a piros pacsihoz gratuláltak "volna" egymásnak egy kocsmában, átverve még a csecsemőket is számláló .. 9,759,135 fős lakosságát, a galerit is beleszámítva !
.
Hogy merészelik rázni az eszüket, tönkretéve az országot?
.
Lássuk csak!
NEM MONDOM EL SENKINEK, ELMONDOM HÁT MINDENKINEK:
.
2017. 05. 06
----- Az alkotmányjog professzora szerint továbbra sem legitim a kormány és az országgyűlés
nepszava.us/az-alkotmanyjog-professzora-szerint-tovabbra-sem-legitim-a-kormany-es-az-orszaggyules/
www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=193608721271771&id=189547101677933

(...( """A Magyarország Alaptörvénye nevű, jogilag érvénytelen alaptörvénnyel létrehozott Magyarország nevű állam a politikai „elit” hazaárulásának, magyar nép feletti diktatúrájának bizonyítéka. (...)
.
"""Tehát aki a Magyarország nevű állam ellen a magyar állam jogára hivatkozva Alkotmányos Ellenállást hirdet, az alkotmányos KÖTELESSÉGÉT TELJESÍTI."""" (...)
.
JOG-ÁSZ brancs létükre átverik, MEGKÁROSÍTJÁK az állampolgárokat, élősködnek a nyakán!
.
Ponyemáj???
Sámannus
Nem kormányozott ő egy percet sem, a maffia csinál mindent . Leginkább azt a mit ő akart.
A kisvasutat fogja fényezni a háromharmad.
simmering73
Csak a jókedv maradt meg a derű. Mint Észak-Koreában.
kereső
@Cicamama55: .".Most újra ad egy kicsit a látszatra..."- hát ez az. A látszat! A kormányzás, a gazdaság szárnyalása,a 3/3 "szolgálata"! Azt se tudja ,mit jelentene szolgálni. ő csak uralkodni akar,és csak azt tud.Nem tudod mi lesz? ÁVH ,az lesz- a saját ,különbejáratú titkosszolgálata.
Eladott Ország
@kereső: Szép új urambátyám-cselédvilág vár ránk! Erre szavaztunk, s ezt érdemeljük. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! Az a bizonyos, nagyapáink által átélt régi vágású kereszténydemokrácia, az valójában egy nagyon szegény világ volt, amely milliőt elviselni bizony csak erős Istenhittel lehetett. „Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa” – prédikálta a pap a szentmisén az uradalmi cseléd és szolga híveinek, és ők hitték, hogy a haláluk után végre ők is elégtételt nyernek a megaláztatásukért Istentől a Mennyországban. Olyan világ volt az akkortájt, amelyben voltak előjogokat élvező bárók és grófok, és az ő teljesen jogfosztott cselédeik.
A grófi szérün - Ady Endre
"Mért fáj neked az égő élet?
Nincs benne részed soha.
Ne sírj, grófodnak lesz azért
Leánya, pénze, bora.”

„Ne félj, a tél meg fog gyötörni,
Mint máskor, hogyha akar.
Élethez, szemhez nincs közöd,
Grófi föld ez és magyar.”

S mégis, amikor jön a reggel
S pernyét fújnak a szelek,
A grófi szérün ott zokog
Egy egész koldus-sereg."
kereső
@Eladott Ország: ezt a világot! hivta szép emlékű nagybátyám " ánti világ"-nak.Igen, a "régi vágású keresztényvilág" ezt jelenti.Sirj Magyarország.
papa.49
Toronyórát aranylánccal nem akarsz cigány ???
Neked csak a lánc jár életed végéig !!!
kereső
@tulipan: meg egyébként is!!Honnan "lehet" tudni,hogy a fideszé lett volna az az egy mandátum?Freud dolgozott már megint?
nezelodo
Na akkor már nem lesznek ezentúl Soros-bérencek az egyet nem értők? Listát sem készíttet a bandzsa márival, sem mással a kijelölt ellenségeiről? A futballszurkolói sem fognak randalírozni a választási irodában, sem az utcán? És visszahívja a mocskos szájú csahosait mindenhonnan ahol előfordultak? És ezt el is higgyük neki? Én a magam részéről még a kérdéseit sem hiszem el neki, mert ha kell egy perc múlva már le is tagadja.
Nessy
Persze a családi, rokoni, haveri kör három harmadát szolgálja továbbra is Orbán!
'A képet nézve búsan mondja szám, emigrál az én kisunokám!"
(Állami áruház, Feleki Kamill)
tulipan
@kereső: Honnan, honnan? Hisz a fityisz mindent előre TUD" :D
tulipan
Laponként, gondosan tanulmányozták narancsnyikék, Móricz Zsigmond '"Rokono" cimű alkotását! Az ám!
Macskaszem
Eddig ugyan egytizedet szolgált, és tudjuk, nem azt kell nézni mit mond. Vagyis eztán is csak a felső egytizedet szolgálja, azok meg őt, a többinek kuss. Majd megkapják időben a szavazatirányító választási bözsi utalványt, pár kiló krumlplit, lejárt száraztéztát, + 2 ezret, ha a fideszre szavaznak, oszt jónapot.
Commenter
Sajnos amnéziás és krónikus hazudozó is. Amikor először 2/3-al nyert azt mondta a győzelme estéjén: "minden magyart fogok szolgálni nem csak azokat akik rám/ránk szavaztak. Nem így lett, nagyon nem. Az övéit kiszolgálta, őt szolgálják azok akiket kiszolgált, s akik nem szolgálták/ják azoktól úgy nagyjából el is vett mindent. A hazájukat a demokratikus Magyar Köztársaságot és annak Alkotmányát is. Nyomában rosszabb mint a vízözön:uborkafára felkapaszkodott szellemi nyomoronc analfabéta politikai csürhe, szedett-vedett és pénzen vett szavazók, összeugrasztott, megosztott ellenzék, társadalmi, gazdasági nyomor...apátia, közöny, megosztottság, csömör, utálat.
egon1
Ez annyira igaz,mint hogy én nem akarom Orbánt a kötélen ,lógva látni !!!
Commenter
@Grafix69: nem teljesen értek egyet. Áder arckifejezésében nincs semmi bocsánatot kérő, sokkal inkább bávatag a nézése. Ő csak egy báb. Látszatra visszadobott normakontrollra az Alkotmánybíróságnak néhány törvényt de ennyi. Ha tényleg tenni akart volna valamit akkor legalább szót emelt volna a választási csalás miatt, tárgyalt volna az ellenzékkel és nem kérte volna fel minden teketória nélkül ezt a vadállatot kormányalakításra. De nem tette. Áder csak egy megbízható, jelentéktelen káder, azért lehet elnök egyátalán. Az összes! elődjéhez méltatlan. A jobboldali Mádl Ferenchez is, de még a Fidesz által jelölt Sólyom Lászlóhoz is, aki most már maga is elborzadva tekint a Fideszre. Nem is értettem soha hogy az Alkotmánybíróság egykori kiváló elnöke, hogyan is tolhatta egy másodpercig is a Fidesz és Orbán szekerét?! Azt hiszem, ma már bánja ő is, csak ez már késő bánat...
Grafix69
@Commenter: Azonos a véleményem , én a videó állóképéről beszéltem ,és az tényleg olyan ha megnézed. Tudom , hogy ott mindenki csak egy bábu a táblán amit király tologat . Ilyen mértékű bűnszervezet még nem uralkodott a magyar nép nyakán .
Commenter
@Grafix69: Az állókép amúgy is torzít és torz alak mind a kettő. Az egyik kívül-és belül is, a másik többnyire csak kivül. Elnöki tevékenységét a semmitmondó újévi pezsgős koccintások és környezetvédelmi előadások jellemzik. Az emberekért, a közért, semmit se tesz. Még kegyelmet sem adott, pedig talán akadt olyan akit igazságtalanul ítéltek el pl. Ahmed H. Ja, hogy ő menekült és muzulmán? Értem. Volt már valaha ilyen nulla elnökünk? Hát most van! Mi lesz a nővérével ha megszűnik a KLIK vagy mi? Neki kegyelmet ad majd?
Commenter
@Commenter: ja S.Pálhoz nem méltatlan, sőt!
Commenter
@Grafix69: ez lemaradt: Dr Orbán Viktor horroris causa... :(
png
2 824 206-an szavaztak rátok, a választók 49,27 százaléka.
Közel tízmillióan élnek ebben az országban.
Milyen kétharmad?
Milyen háromharmad?
Már megint miről beszélsz, paraszt?
Jozefina
Gratula a 314.4101-Ft-os EURÓ-éert!!! Magyarország jól teljesít???
Sámannus
Ő idáig még csak a bűnözőket szolgálta.
Az orbitális hazugságokon kívül másra nem képes.!
colibri
Ez csak duma. ...és természetesen hazugság. Ha egy picike igazság is lenne benne, nem úgy viselkedett volna az elmúlt nyolcévben, mint ahogy tette. Most ezt tanácsolták neki az okosok, elvégre harmadszor sikerült neki választást nyerni, ha nem is tiszta úton.
Eladott Ország
@png: Nem beszélve a rendszerszintű csalásról, amiből a 49,27 % kijött a
levélszavazatokkal együtt. Fidesz-KDNP 2 559 198-at szerzett meg, ez a szavazatok 48,49 százaléka. Kevesebben szavaztak a Fideszre, mint ellene - hogy lett ebből kétharmad? Válasz: fidesz matek algoritmusa.
Istvántóth
Persze ! 2/3 amit csalt magának 1/3 pedig a football , nem szabadna hinni neki ez nyilvvaló
mindenkinek aki itt élte át az emút nyóc évet !
tulipan
Hinni ennek a hazug Dagadtnak? Amikor a hónapok óta hintett a hülye mesék után a valóság meg EZ??
privatbankar.hu/makro/baj-van-a-magyar-iparban-318286
Eriksson
Miért van az, hogy a magukat egyébként nagyra tartó, túl okos egyének sem tudják megérteni, hogy a 2/3 nem a lehetséges szavazók össz. létszámának arányát, hanem a parlamentben betöltött képviselői helyek számát jelenti.
ocdn.eu/pulscms-transforms/1/B3uktkqTURBXy8yNTEyYzFiZTY5YzVkMWVjY2IyMmYwZTA4OTg0ZTRkZi5qcGVnkZUCzQJsAMLD
Ha a Fideszesek 133, a többi párt összesen 66 helyet szerzett meg a 199-ből, akkor bizony az összes mandátum 2/3-a a Fideszé.
Rockxy
Nem értik sokan itt sem, hogy ha a zorbánt valahogy sikerülne is leváltani, a kapitalista rend az marad!
Ergo, (nem Szikora!) a kapitalista piacgazdaság tkp. ki van szolgáltatva az emberek intelligens tenni akarásának és alkotói megnyilvánulásainak.
A bökkenő ott van, hogy az emberek többsége nem intelligens.
Ezért egyelőre marad minden a régiben.
csak úgy....
@Rockxy: Tedd má ki a lábad a falubu és néz körül,abba a szemét,mocskos,rohadék kapitalista nyugati világba...
Csak az összehasonlítás végett ... ;)
tulipan
@Rockxy: Te hogy vagy képes is sötétségre? Hiányzik Marx et.??? Csak látogass el É.-Korába, ott még él és virrul!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.