Hatalmas területen lesz a TEK az úr hétfő éjféltől kedd délelőtt 11-ig – itt a terrorelhárítók lakásokba mehetnek be, embereket zárhatnak be vagy küldhetnek ki bárhonnan, általuk veszélyesnek vélt tárgyakat és anyagokat kobozhatnak el.

Nem bíz semmit a véletlenre a TEK, a parlament alakuló ülésére szinte a fél Belvárosra különleges intézkedéssort léptet érvénybe, olvasható a szerv oldalán. Ez május 8. 0 órától délelőtt 11-ig marad érvényben. Az alakuló ülésről a Parlament épületére asszociálhatna az egyszerű olvasó, pedig jóval nagyobb területre lesz érvényes a TEK-féle rendszer.

Lezárja a fél belvárost a TEK a Parlament alakuló ülése miatt

Fotó: TEK

(hvg.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Bárhogy titkolták alaposan beszartak. Már csak egész Budapest lezárása hiányzik De ha így haladnak, arra is sor kerülhet. Van egy ötletem. Rendeljene el kijárási tilalmat, mert már ugy is csak az hiányzik. Ez a kétharmad, amiben az ország túlnyomó többsége nem hisz.
vladimir putin
bunkó rétinégerék a magyarok többsége ellen.
Ennyi a fidesz. Addig verünk, amíg ki nem nyolod a valagunk.
Eladott Ország
A Nagy Nemzetmentő Puritán Kereszténykonzervatív Illiberális Félisten uralkodása tette be a kiskaput. Ami biztos: ez az ország jelenleg egy szar hely. Boldogtalan, keserves képű, dühös és fásult arcok váltakoznak az utcán, fos az oktatás és az egészségügy, pocsék a megélhetés, de a legtaszítóbb az a súlyosan, betegesen átpolitizált atmoszféra, ami élhetetlen hellyé teszi ezt a lepusztított, kifosztott földdarabot. Az meg külön irritáló, hogy szabad szemmel is jól látható módon fosztja ki az országot egy olyan bűnbanda, amelyiknek tagjai más, kicsit is normálisabb országban már egytől egyig a börtönben ücsörögnének. Rokonostul, szomszédostul, mindenestül. Nálunk meg ott ugatnak mindenhol és a teljesen jogos szégyenkezés helyett még nekik áll feljebb.
mariaberta
Bárhogy titkolták alaposan beszartak. Már csak egész Budapest lezárása hiányzik De ha így haladnak, arra is sor kerülhet. Van egy ötletem. Rendeljene el kijárási tilalmat, mert már ugy is csak az hiányzik. Ez a kétharmad, amiben az ország túlnyomó többsége nem hisz.
babp1982
Hüha ezek rendesen beszartak-:)))) Nem baj kicsi geci én ott leszek a tüntetésen és ha tehetem a taknyodon rángatlak ki a parlamentből és szétrugom a nyamvadt tökeidet-:)))
Gyuri Géderről
A TEK teszi a dolgát, ahogy annak idején az Hitler SS legényei, Horthy fehérgárdistái, Szálasi nyilasai, Rákosi vörösgárdája.
Ezek a fegyveres pártkatonák, csak akkor tűnnek el, ha a vezér is eltűnik, ahogy az elődei.
Ezek nem lesznek kímélettel, még az édesanyukkal szembe sem.
Desischado
Szerintem is fosnak rendesen. De mitől félnek ennyire ha "törvényesen" győztek? Esetleg még sem? és rinyafesztivál van, hogy netalántán bizonyíthatóan kiderül a parasztgyalázat? Mondjuk, orbán mindig is egy gyáva féreg volt, szóval ez nem újdonság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.