Nem engedik be a Parlamentbe a korábban kitiltott újságírókat. Harlem Désir volt francia Európa-ügyi miniszter és a francia Szocialista Párt egykori első titkára, az EBESZ médiaszabadságért felelős képviselője kijelentette, a parlament a demokrácia fő intézménye, az újságírók akkreditációjának megtagadása súlyos aggályokat vet fel, és rossz precedenst teremt az új ciklus kezdetén. Az akkreditációt nem lenne szabad a kritikus riportok korlátozására használni – húzta alá. Május elején három internetes lap újságíróinak akkreditációját utasította vissza a parlament sajtóosztálya arra hivatkozva, hogy az előző ciklusban megsértették a parlamenti sajtótudósítás szabályait. Csend legyen! Az Index egyik újságírója regisztrálni szerette volna magát az Országgyűlés keddi alakuló ülésére, de a parlamenti sajtóiroda válaszában közölte, hogy nem áll módjukban teljesíteni a sajtóakkreditációs kérelmét, mivel az alakuló ülés kiemelt jellegére, ünnepélyességére valamint a nagy...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
Lényeg,hogy a prosti srácok ,ó rigó és a 888.húúú,jajj nekem ott vót ! :) Durbincs is delegálva lehetett,mint tudósító ? eselleg mikrofony állvány?ezen a jeles napon csak nem megint kukázni ment?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.