Nyolcadik alkalommal tette le az esküt kedden a Parlamentben Orbán Viktor.

Így tette le ma az esküt Orbán – videó

Esküt tesznek a képviselők az Országgyűlés alakuló ülésén 2018. május 8-án. Az első sorban jobbról Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke, az országgyűlési választásokon győztes Fidesz-KDNP pártszövetség miniszterelnök-jelöltje és Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke, nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes, valamint Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, Simicskó István honvédelmi miniszter és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Az országgyűlés alakuló ülésén újra esküt tett Orbán Viktor, aki később a Facebook-oldalán videót is osztott meg az eseményről.

Forrás: Blikk, Facebook

Fotó: MTI

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Én csak azt kérdezném MIKOR TARTOTTA BE AZ ESKÜJE SZÖVEGÉT, SZELLEMÉT ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Csizmás Kond: Attól tartok te nem érted,és még mindig nem olvastál utána.Egyébként aki toldozta-foldozta,az a fidesz volt,és úgy csinálták,hogy kizárólag nekik kedvezzen.
Csizmás Kond
@csipetke: ...akkor te mint értelmes szakember magyarázd már el mi az alkotmány vagy alaptörvény...csak hogy tudjam és nem idegeljelek fölöslegesen...
csipetke
@Csizmás Kond: Erre van a vikipédia.Most minek másoljam onnan ide?Te is megnézheted ott.
Csizmás Kond
@csipetke: Akkor olvasd el és ne irkálj marhaságokat.
csipetke
@Csizmás Kond: Én elolvastam,de úgylátszik te még mindig nem,mert te irkálsz marhaságokat.Elég sok cikken kellene átrágnod magad,de sok infóval leszel gazdagabb.Ne sajnáld az időt,olvass.Nekem már ne válaszolj,mert nem érdekel.
Csizmás Kond
@csipetke: ...unalmas kezdtél lenni...nem csak egy csipetnyire...
Az alaptörvény bevezetéséig az 1949-es alkotmány ilyen olyan módosítása volt a főkönyv, ami már annyi változáson ment keresztül, hogy felülírta önmagát.
Egy alkotmány attól hiteles, hogy az abban foglalt szabályok szerint alkossanak törvényt és az semmilyen körülmények között ne legyen ellentmondásos.
...szóval ha holnap valaki azt mondja hogy más alaptörvény vagy alkotmány kell akkor sem tudja visszahozni a régit mert a mai viszonyok már tulhaladták annak a fogalmát...tehát a Ferencféle böfögések, hogy visszaállítsuk a régi köztársasági alkotmányt csak a gyengébbek hitáztatására jó...érted kisbogár ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.