Még Orbán is Tordai Bence Párbeszéd-tag politikusra szavazott, hogy ő legyen az egyik parlamenti jegyző.

Hatalmas karriert futott be Tordai Bence, a Párbeszéd párt szóvivője: tavaly az Országházban Orbán Viktor irodájára "Putyin-csicska" és "Hazaáruló" matricákat ragasztott ki, amiért el is nyerte büntetését Kövér Lászlótól: a házelnök örökre kitiltotta a Parlamentből.

Karrier: tavaly még örökre kitiltották, most az Országgyűlés jegyzője lett

Fotó: Facebook/Tordai Bence

Mivel Tordai a 2018-as választáson országos listáról bekerült az országgyűlésbe, várható volt, hogy a helyzet valamiféleképpen megoldódik – olvasható a hvg.hu cikkében.

Ugyan pár hete még nem engedték be a Képviselői Irodaházba egy frakcióülésre (hiszen még nem esküdött föl képviselőként), kedden azonban letette a képviselői esküt a Parlamentben. 

Ráadásul még az országgyűlés egyik jegyzőjének is megválasztották, amire még Orbán Viktor is igennel szavazott. Kövér László és Kocsis Máté, a Fidesz új frakcióvezetője ugyanakkor nem szavazott a kérdésben.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Ezek szerint a bíráló szavak célba értek! Tekintélyt szerzett a szabadságharcával! :)
Cicamama55
@lópicigáspár: Azért én még merem remélni, hogy nem lehet mindenkit megvásárolni.
Cicamama55
@lópicigáspár: Akkor úgy fogalmazom meg, hogy hiszek abban, hogy vannak emberek, akik nem megvásárolhatók. Magamból indulok ki, én bizony gyakran mentem széllel szemben, ami miatt sokszor a rögös utakat kellett járnom. Nem vagyok én ezzel egyedül, ebben biztos vagyok. Az viszont igaz, hogy a politikusok fejével nem tudok gondolkozni. Elképzelni nem tudom, hogy egyáltalán mi késztetheti őket erre a pályára?
lópicigáspár
@Cicamama55: Hát biztos nem az ország önzetlen szolgálata! :(((
Cicamama55
@lópicigáspár: Igen, ez nyilvánvaló. Most látszik csak igazán, hogy az ellenzék többségének csak a Parlamentbe jutás volt a célja. Vidáman, mosolygósan, kisimult arccal elfoglalták helyeiket. 3.5 év csendes pihenő jön, a rájuk szavazók meg? "A mór megtette kötelességét, a mór mehet..."
Kookas
@Cicamama55: kérdezed hogy mi készteti őket erre a pályára a tudat hogy címerezhetnek bugázhatnak négy éven át.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.