Az ellenzék mit tud tenni a fideszes kétharmaddal szemben? És mihez kezd a Fidesz egy ilyen óriási erőfölénnyel? Erről kérdezősködtünk a Parlamentben, már amikor volt rá esély.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
A kormányfő szimbolikusnak tartja, hogy a magyar kistelepülések a rendszerváltozás óta éppen most szóltak bele a legnagyobb mértékben az ország életét meghatározó döntésekbe.
colibri
@verőce21: Nevetséges. Szégyelném Orbánt idézni annak tudatában, hogy minden aluliskolázott kistelepülésen élőt megvettek maguknak a választásra. Pénzzel, csomaggal, utalvánnyal, tüzifával, párezerért bármivel. Semmit nem bíztak a véletlenre. Amit az ukránokkal, románokkal csináltak, na az sem volt semmi. Képesek voltak külföldi szavazókat szervezni Csepelre is Németh Szilárdnak! és mégsem nyert egyéni körzetet. D:)D:) A rendszerváltás óta... ez igazi csalás volt a javából...
verőce21
@colibri: (21:57) Csalás volt, hogy Németh Szilárd nem nyert?
Nevetséges. Ha csalás lett volna akkor nyer! :)
szexuális tárgy
@verőce21: Most vicces akartál lenni, vagy okos?
Egyeseknek megy együtt a kettő is, míg másoknak külön-külön egyik sem.

Amúgy miért jelölsz időpontot, amikor közvetlenül utána írsz, és összvissz csak egy hozzászólása van a célszemélynek?

Szerintem jól értetted a lényeget, csak kiforgattad a szavait.
De benne van a pakliban, hogy tényleg nem érted. Ezért megmagyarázom:
Németh Szilárd, a csalás ellenére (nem tisztességes módon próbálták növelni a szabazótáborát) sem tudott nyerni - mert annyira gáz a pasas.
Sámannus
Beszarás ez a riport A kétharmad, tulajdonképpen vereséggel felérő kétharmad.
a "törvényes" választás a fidesz törvényes, vagyis konszenzus nélküli törvények szerinti, vagyis minden más esetben törvénytelen választás volt.
"ellenzék mit tud tenni a fideszes kétharmaddal szemben? " Kétségbe vonható, és a fidesz túlkapásai miatt elfogadhatatlan, mert a saját álláspontját is felrúgva törvénykezik, tehát az első alkotmánymódosítása óta nem törvényes a rendszer! A Hatalom megszerzésekor keletkezett politikai űrt felhasználva kihasználja a vidéki embereket, akik a rendszerváltás kezdeteitől kiszolgáltatottak. Csak azt nem látják, hogy aki rájuk hivatkozik és a maradék eltartói ellen fordítja őket. Ez egy belső háború saját népe ellen, a legaljasabb népirtás, a civilizáció során a társadalmi szabályokat a társadalom fenntartása ellen fordították
Mert a fidesznek az eszében sincs, hogy valakin segítsen. Ők csak kihasználnak mindenkit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.