„A magyar baloldal sikertörténete.” Nemrég jelent meg Galló Béla politológus könyve Szili Katalinról, aki szocialista házelnökből lett a Miniszterelnökség munkatársa, egymilliós fizuért. A kvótanépszavazáson természetesen nemmel szavazott, a kampányban pedig fideszes fórumon is fellépett.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Similis simile gaudet

avagy korunk hősnői

Egy újabb bizonyíték arra, hogy nem csak a zsák találja meg a maga foltját. Na jó hagyjuk a nőkre, pontosabban a politikusnőkre nem túl hízelgő sztereotípiákat, hisz inkább a matyaros voltuk a karakteres. De mindent összevetve mindkettő hozta a formáját.

(4cdn.hu/kraken/image/upload/s--QMy9dX7q--/w_994/79fVhcu3eRsQCGI9s.jpeg)
Nos igen a legjobb helyen a Kancsi Mancsi közalapítványa kiadásban jelnet meg a derék Galló Béluska könyve az elmúlt évek egyik legkárosabb politikusáról. Persze nem a lényeg, bár vannak benne jónak induló meglátások is: „Aki ismeri őt, tudja, Szili kivételes képességekkel rendelkezik”, ami a gátlástalanságot, a jellemtelenséget a mindenkin és mindenen keresztülgázolást illeti valóban gilt.
Azonban az az ív ami az MSZMP-ből indul és Fideszben teljesül ki, nos az meglehetősen mindennapos! =))
tudode
Szili Katalin ugyan itt, ott keresi, műveli politikai. szakmai karrierjét, de ő példaképe lehet a TESTI FOGYATÉKKAL küszködőknek, hogy mit el lehet érni mérhetetlen akarattal, kitartással úgy, hogy palástolni képes!!
.
Nem ő az egyetlen politikus, aki a FIDESZ-nél landolt, ki tudja milyen okból.
tulipan
Hihihihi!! Na, ezt iagzán, meg is érdemli, ez a hülye szélkakas Szilli!!! D
kereső
Megszolgálta a "pályaivét bemutató könyvet, és a méltatást" IS!A 89-es rendszerváltás egyik! árulója.
Jozefina
Már a h.p.cs-ák is egyre többen vannak!!!???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.