Tavaly januárban jelentették fel egy tanárt, aki a vád szerint több fiatal fiút is megkörnyékezett.

A Blikk szerint újabb tanúk meghallgatásával és megdöbbentő részletekkel folytatták a tárgyalását

annak a 40 éves tanárnak, aki a vád szerint az egyik fővárosi gimnáziumban és a Budapest Honvéd utánpótlását adó Magyar Futballakadémián több növendékét szexuálisan zaklatta.

A feljelentés 2017 januárjában történt, az ügyészség tavaly decemberben emelt vádat ellene szexuális kényszerítés és kiskorú veszélyeztetése miatt.

A június óta szabadlábon védekező tanár a vád alapján a fociakadémiáról két fiúval kezdett ki, őket már ismerte a gimnáziumból. Még 2016 őszén a bizalmukba férkőzött, csetelt velük, de a baráti beszélgetés hamar furcsa fordulatot vett, szexuális tartalmú üzeneteket kezdett küldözgetni nekik.

Pénzt ajánlott a szexért a pedofil budapesti tanár a focistáknak

Az egyik focista azt mondta, hogy a tanár fogdosta őt, és fotókat kért tőle a péniszéről. Egy másik fiú attól tartott, hogy az érettségin kibabrál vele az igazgató-helyettesként is dolgozó férfi, ezért többször találkoztak, elment vele fagyizni, moziba, vásárolni. A fiatal labdarúgó a bíróság előtt állította: 100 eurót ajánlott neki a tanár azért, hogy orális szexet folytathasson vele.

A történteket a játékos elmesélte végül egy tanárnőnek, aki szintén az akadémián dolgozott. Ő vette rá végül a fiatal korú focistát, hogy édesapjával tegyen feljelentést. Ezután más áldozatok is jelentkeztek, és állításuk szerint velük szexuális aktus is történt.

A tanár továbbra is tagadja az ellene felhozott vádakat.

A Budapest Honvéd közleményben így reagált: „Kötelességünknek megfelelően feljelentést tettünk a rendőrségen. Természetesen továbbra is mindent megteszünk tanulóink védelmében és figyelemmel kísérjük az eset kimenetelét”.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(Blikk)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.