Lehet, hogy viccesnek tűnnek az új miniszter kijelentései, de az orvostársadalom legfelső rétegét belülről ismeri, és Orbánnak pont ilyen emberre volt szüksége, ezért választotta.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ezek KÖZJOGI MÉLTÓSÁGNAK csúfoltak, amikor egymás között vannak!
.
Ez a megnyilvánulás még az .. ö s z ö d i .. beszédnél is mocskosabb, mert többek között kiröhögik - saját magukat is -, az ötven, hatvan éveseket "is".
.
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
.
Vajon hogy veszik hülyére ez a MAROKNYI GALERI a 37-ből ezt a tiszteletreméltó professzort, aki letette az asztalra élete teljében, azt, amit "ezek" soha, , akinek kevesebb van előre, mint hátra.
Commenter
Te Jó Isten, csak EZT NE! Gondolom az orvoslobbi után a gyógyszerlobbi következik majd és akkor tényleg halomra fognak halni a betegek, mert marad a Tízparancsolat mormolása a betegágy mellett meg az utolsó kenet annak, aki kéri (vagy nem) de mégis megkapja.Ennyit a népesség-fogyásról. Gondolom OV-nak azonban tovább is fog járni a külföldi gyógykezelés, és a gyógyszereit is onnan kapja majd...ez ám a hiper-szuper kettős mérce! :(((
Nagy Mária
És mit ért az oktatáshoz?! Vagy most már ráolvasással kell tanítani? :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.