Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter megküldte az osztrák államfőnek a Soros-terv pontjait, mert Alexander Van der Bellen a közelmúltban azt állította, hogy Soros Györgynek nincs köze az Európába irányuló bevándorlási hullámhoz – közölte Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kommunikációért és parlamenti koordinációért felelős helyettes államtitkára szerdán az MTI-vel.

Menczer Tamás közleménye szerint az elmúlt hetekben Ausztriában is a politikai viták középpontjába került a Soros-terv.

A helyettes államtitkár kiemelte:

Soros György maga használja a terv szót, és részletesen leírja, hogy migránsok millióit akarja behozni Európába, majd szétosztani.

"Olvasható az is, hogy Soros György fel akarja számolni a nemzeti határokat, valamint szerinte az Európai Uniónak jelentős összeggel kell támogatnia a migránsok betelepítését, és ezt a pénzt a tagállamoktól kell elvonni" – áll a közleményben.

Menczer Tamás közlése szerint Alexander Van der Bellen a közelmúltban azt állította, hogy Soros Györgynek nincs köze az Európába irányuló bevándorlási hullámhoz, ezért Szijjártó Péter megküldte az osztrák államfőnek a Soros-terv pontjait.

A levélben a magyar külügyminiszter tájékoztatja az osztrák államfőt arról, hogy Magyarországon nagy vitákat váltott ki a Soros-terv, majd a magyar emberek az áprilisi parlamenti választáson egyértelműen az ország biztonságának és szuverenitásának megvédése, és a migráció megállítása mellett döntöttek

- ismertette Menczer Tamás.

A helyettes államtitkár felidézte: a magyar külügyminiszter Alexander Van der Bellen nyilatkozata után már közölte, sajnálja, hogy az osztrák államfő Soros György és a migránsok oldalára állt.

Ha Alexander Van der Bellen egy migránsokkal elárasztott Ausztriát szeretne, akkor erről majd az osztrák választóknak kell elszámolnia. A magyar kormány nem migránsokra, hanem békében és biztonságban élő magyar családokra akarja építeni az ország jövőjét

- írta közleményében Menczer Tamás.

Forrás: MTI

Címlapi fotó: MTI/AP/Valentina Petrova

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Majd őszinteségi rohamot kapott és hozzátette
A magyar Qrmány békéjét és biztonságát magánhadseregek védik, a magyar családok jövőjét és közpénzét átcsoportosítottuk magunknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Azt hiszem, hogy öbben is nagyon szívesen elolvasnánk azt a Soros tervet. Ha igaz lenne... de szerintem pont olyan handa-banda mint a kétezer Soros ügynök.
Egy szerencsénk van, hogy a megrögzött hazudozás, csak bizonyos egyéneknél hatásos.
Szerintem ártó elvtársat a góréja jól félrevezette
Macskaszem
"Szijjártó elküldte a "Soros-tervet" az osztrák államfőnek"
Az osztrák államfő meg elküldte szijjártót az anyja p...ba.
kisrigó
@Nessy: Még azt is megüzente, hogy reméli megfelelő helyen fogja őrizni ezt a fontos levelet. Utóirat: csak vicceltem, de azt ne árulja el a magyaroknak, hogy nem igaz!
Desischado
Ez a futsalos senki, azt hiszi, hogy ő találta fel a spanyolviaszt. Majd épp az ő hazugságaival fognak foglalkozni!
terlasz
Ez a szegény ember azt hiszi, hogy az osztrák államfőt is úgy lehet hülyére venni, mint Mari nénit Pusztapoprádon. Próbálja meg Erzsébet utalvánnyal...
nezelodo
Remélem megküldte a gazdája és kormánytagjai nevelőapjának is a hálája jeléül, amiért elindította őket a fényes politikai karrier útján, ha már Kádár nem tette meg nekik ezt a szívességet a szolgálataikért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.