Orbán Viktor zokon vette, amiért a Kúria érvénytelennek nyilvánított 4000 levélszavazatot, így egy mandátummal kevesebbet kapott a Fidesz. Nem mintha egy percig is érdekelne, hogy Orbán Viktor mit nehezményez és mit nem, mert őt sem érdekli bárki más, több millió ember kínja, pedig ő azért kapja a fizetését, hogy érdekelje. Azonban tegnap a hangzatos nevű, …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Egyes hozzászólók itt ennek nagyon nem örülnének! De abszolút egyetértek azzal hogy a megélhetési határon túli bérszavazók voksait érvényteleníteni kellene.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Egyes hozzászólók itt ennek nagyon nem örülnének! De abszolút egyetértek azzal hogy a megélhetési határon túli bérszavazók voksait érvényteleníteni kellene.
Jozefina
És orbánnal (azaz mészárossal) kifizettetni az összes költéget ami ezzel járt!!!
csipetke
Lerágott csont,de még mindig igaz,az is egy szemétláda,aki nem itt él,és szavazott.(természetesen kivétel a külföldön dolgozó magyarok)Mire fel akarja bárki is eldönteni,hogy mi legyen M.o.-on?De mint tudjuk,van aki az anyját is eladná...
Commenter
@durbincs: rajongója max te vagy az or(v)bányának...te unintelligens.
Nessy
Minden szavával egyetértek a cikk írójának! Határon túl már az Anyja nevét sem kellett beírni, évek óta ellenőrizetlen a választási névsor, ergo a "holt lelkek" nevében is lehetett szavazni. A ravatalozóba, a romos házba, az üres telekre bejelentett "magyarországi lakcímmel rendelkező" ukránokat kis buszok szállították ingyen és bérmentve. És akkor a többi itthoni kisebb nagyobb számolási, informatikai probléma már csak hab a tortán!
Rákosiék "kék cédulás" szavazása ehhez képest maga a korrektség.
Commenter
@csipetke: és durbincs részéről is megy az adok-kapok. Mert pont ez hiányzik ugye hogy egy normális fórumon is marakodjanak. Hát, pont ez az ami nagyon nem hiányzik innen sem.
Igen de a külföldre ment (és ott dolgozó magyarok mint például "menekült"hozzászóló, és társai nem nevezhetők megélhetési bérszavazóknak, ebben igazad van. Ők a rendszer miatt szavaztak a lábukkal.) Csipetke, ezt az egész rémálmot egy olyan kijelentésnek köszönhetjük hogy idézem."lélekben 15 millió magyar miniszterelnöke vagyok." Nincs már az ember és a pártja sem sehol, de legjobb tanítványa holnap immár 4x teszi le a miniszterelnöki esküt... :((((
Commenter
@Nessy: telitalálat az utolsó mondatod! :(((
Rockxy
"...mert őt sem érdekli bárki más, több millió ember kínja, pedig ő azért kapja a fizetését, hogy érdekelje."
Na kérem!
Ez az uszítás!
A zorbán nem azér kapja a fizut!
"Az állam egy... és a legfőbb funkciója, hogy az uralkodó osztály luxuskényelmét biztosítsa."
Az mindegy, hogy te mivel bíztad meg!! !! !!
Világos?
desiro57
@durbincs: neked csak 15-ös az IQ-d!!!
szép új világ
@desiro57: halfaroknak talán eggyel több van mint a tyúkoknak. Ez a többlet mindössze arra elég, hogy ne szarja össze az udvart. Bár ez tuóbbiban nem vagyok teljesen biztos.
cs.n.
@Commenter: Kommentelheted az eredeti helyén is az írást, kattints rá a forrásra a végén. Ami itt le van tiltva, minden fiszfasz címről lehet minden szarságot beküldeni, onnan nem. Most is csak áttételesen kerülhetett be az írás, hogy átvette ez a zarojel.hu.
Commenter
@cs.n.: oké, kösz szépen. Nem lehet ám ide se mindenhonnan már beküldeni bármit. A sztárklikk oldalt blokkolja valamiért a propeller. Próbáld ki. Az utolsó amit én onnan be tudtam linkelni az Békesi László közgazdász, volt pénzügyminiszter interjúja volt, és ezt még jóval a választások előtt linkeltem be!
dr. prédikátor
@Commenter: Nyugodtan küld el magyarul a picsába! Azt talán megérti!!!
kereső
A még meg nem választott miniszterelnök úgy fogalmazott,hogy 4000 határontúli szavazópolgár alkotmányos jogai sérültek.És az a közel 1 millió magyar állampolgár alkotmányos joga nem sérült,akinek a szavazását szinte lehetetlenné teszi a választójogi tv.?
csipetke
@Commenter: 14:10 Durbincs egy elmeroggyant,akit néha én is oltogatok,de legtöbbször átnézek az irományain.
Igen,sajnos 4x teszi le a maffiakormány az esküt,de az szomorú,hogy arra az Alkotmánynak nevezett tákolmányra esküdnek,amit a fidesz kreált az ő kényükre-kedvükre.Remélem,még megérem,hogy ezek eltakarodjanak a közéletből.Most olvastam,hogy Brüsszel elkezdte a vizsgálatot az eus pénzköltésekről.Remélem találnak is valamit a maffiózók ellen
Commenter
@csipetke: őt nem lehet oltogatni sem magyarul, sem az állítólagos anyanyelvén? Szerinte én vagyok a Stockholm szindrómás elmeroggyant,aki beleszeretett egy svéd rénszarvasba? Vagy mi a manót próbált írdogálni.Meg vérszívó román is vagyok, és hát ez rettenetes ugye? Holott egyik sem vagyok, de mindegy is. Brüsszelnek most már nem vizsgálgatni kell a dolgokat hanem cselekedni és azonnal. Még négy évet nem bírunk ki, de ki tudja mit tesz ez a reinkarnálódott hibbant modern kori de középkorian sötét Caligula ha leteszi az esküt? Jön a szükségállapot, hogy hatalmon maradhasson? :(((((
dr. prédikátor
@durbincs: du-te la mama ta curvă din România, du-te acasă
csipetke
@durbincs: Ne szólj hozzám te idióta! A beteges témáról írj,ha már beküldted.Nem veszed észre magad?A haveroddal csikarival együtt miért nem kerestek egy olyan fórumot,ahol a vezíretek fennséges valagát nyalhatnátok virtuálisan?Még mindig fizet a fidesz?Vége a választásnak,nem tűnt fel?
csipetke
@Commenter:16:14 Ne próbáld meg értelmezni az irományait,mert értelmük nem sok van.Nézz át rajta.
Most nézem a Hírtv-t,kiderült,hogy a csengeri nő 1300 milliárdja létezik,úgyhogy kósa nagy sz@rban lesz,kezdetnek ez is megteszi.Aztán jön sorba a többi csontváz is.
egyvandor
Kukába dobni? Hát ezért küldünk több száz milliárdot a határon túli matyhar=fidesz szervezeteknek az elmúlt évek folyamán?
egyvandor
@Jozefina: "És orbánnal (azaz mészárossal) kifizettetni az összes költséget ami ezzel járt."
De ne abból a pénzből amit lenyúltak tőlünk. Én az esélyegyenlőség szabályait betartva lehetővé tenném hogy az állam csecséről leválasztva küzdjenek meg azért a pénzért mint minden tisztességes magyar ember.
Commenter
@csipetke: na akkor mégis csak helye van a sertésnek, a sertéstelepnek itt ahogy irományosunk kiokoskodta. ő is mehet kósa mellé. Én azt nem értem hogy miért van kósa és az anyja aki a sikkasztásban nyakig benne volt, no meg az a közjegyző is aki szintén nem tudott németül, szabadlábon?
csipetke
@Commenter: 18:29 Asszem majd most kezdődik a tánc,hogy kiderült,tényleg létezik ez az irgalmatlan nagy összeg.Az ürge,akitől a csengeri nő örökölte,(néhány más rokonnal együtt)fegyverkereskedő volt,de ez a pénz már tisztára mosott,a hír tv szerint.
mackoka46
Az összes szavazattal ki kéne tömni orbáncot.
Commenter
@mackoka46: nem semmi ötlet! Amit főzött, azzal tömjék (ki).
Commenter
@csipetke: erről az Evita második híres dala a "gurul a pénz" jut eszembe. Peronék is főleg strómanokon és Eva Peron jótékonysági alapítványain keresztül mosták a pénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.