A bírósági tárgyalásokon kiderült, hogy a tanár az áldozatait az egyik fővárosi gimnáziumban, illetve a Budapest Honvéd utánpótlását adó Magyar Futball Akadémián szemelte ki.

Mint, ahogy mi is megírtuk: tavaly januárban jelentették fel egy tanárt, aki a vád szerint több fiatal fiút is megkörnyékezett.

A Blikk beszámolójából kiderül, hogy szerdai tárgyalási napon a következőket vallotta a tanár felesége:

kétszer is előfordult, hogy hármasban szexeltek férje tanítványával. A szóban forgó fiú ekkor már betöltötte a felnőttkort és arról nem tud, hogy kiskorúként is volt-e vele a férje.

A megvádolt tanár kolléganője, aki rájött a tanár mocskos dolgaira és rávette az érintett labdarúgó palántákat, hogy feljelentést tegyenek azt vallotta, korábban is feltűnt neki, hogy kifejezetten jóban van az igazgató-helyettes a diákkal, de semmi rosszra nem gondolt eleinte.

Feleségével és diákjával hármasban szexelt a tanár

Két évnek kellett eltelnie, amíg egyértelművé vált számára, hogy a focista fiúknak szexuális tartalmú üzeneteket küld, majd találkozott azokkal a srácokkal, akikkel aktus is volt.

Tudomása szerint az egyik tizenhat éves fiúnak a vádlott neje vette el a szüzességét, mert így akarták elérni, hogy teherbe essen.

Kiderült, az egyik fiúval szerződést kötött a vádlott, hogy heti egyszer találkoznak és cserébe fotókat készít róla a 41 éves tanár, amelyeket egy melegekkel foglalkozó külföldi cégnek küldött tovább. Az érintett fiú azt vallotta, a tanár megfenyegette, ha szakít vele, a képeket megmutatja a barátainak és hozzátartozóinak. A szerződést megtalálták a tanár gimnáziumi számítógépén.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(Blikk)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.