A Fenyő-gyilkosságra való felbujtás, illetve a gyilkosság megbízása egy jóval nagyobb ügy mellékszálának tűnik.

„Kollégáink oknyomozása szerint a Fenyő-gyilkosság kapcsán felbujtással meggyanúsított sportvezető, valamint az ügyben bűnpártolás miatt számonkért egykori főügyész története egy jóval nagyobb sztori mellékszála lehet.

A gigantikus botrány kirobbanása legkorábban őszre várható, és lapértesülések szerint minősített, azaz államtitkokat is érintő nyomozást sejtet”

– írja csütörtöki beharangozójában a Magyar Idők.

A Gyárfás-ügy államtitkokat is érinthet

A lap és az abban idézett Heti Válasz szerint azok a hangfelvételek, amik Gyárfás és Portik összevágott beszélgetéseit rögzítették 2000 és 2004 között, és amiken Fenyő János meggyilkolásáról is szó esik, további meggyanúsításokra is okot adhatnak és további szereplőket is gyanúba keverhetnek,

„a hírek szerint ugyanis Portik minden beszélgetését rögzíthette”.

A kormány üzenőlapja ezek után felidézi Portik közeli szocialista és liberális kapcsolatait, többek közt Kuncze Gábor volt SZDSZ-elnököt is, aki a Fenyő-gyilkosság idején belügyminiszter volt, akit ki is hallgattak az ügyben, és aki a lap szerint tagadta, hogy eljutott volna hozzá az a dosszié, amit állítólag Fenyő juttatott el a hatóságokhoz Gyárfás ügyeiről.

„Kun­cze tanúként tagadta, hogy kapott volna bármilyen dossziét Fenyőtől,

és arra utalt, hogy azt sem tudta, hogy egyáltalán háború zajlott Gyárfás, Princz Gábor Postabank-vezér és Fenyő János között. Belügyminiszterként azonban minderről tudnia kellett” – írja még az újság, ami szerint a gigantikus botrányt ősztől kezdik vetíteni országszerte.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó/Koszticsák Szilárd

(Magyar Idők)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Várható egy újabb köztörvényes bűncselekmény titkosítása.
Kezdődött az olajszőkítéssel, szőke Sanyával. Minden bűn eredendője. Csak azért titkosítani, hogy mindenki "ártatlan" maradhasson , érdekes felfogása a tisztességnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Végül is Princz sokszor találkozott Pintérrel. Akkor Kuncze tudott valamit. Miért is váltotta le?
Csizmás Kond
...először is ez szerintem nem Gyárfás ügy, és biztos hogy volt nagyhatalmi érintettsége különben huszonötéve kiderítették volna.
nemfideszes
"Elégtételt veszünk" mondta a csuti patkány... ezek szerint elsőként az exkomcsi olajszőke sanya kapott engedélyt (utasítást), hogy "elégtételt" vehessen az egykori belügyminiszteren, mert az 96-ban kibaszta őt az országos főkapitányi székéből, melybe még a csuti patkány mentora, az olajszőkítésben szintén érintett hóbagoly ültette be. Magyarország három legnagyobb maffiózója, minden mocskosság tudói és szarkeverői, minimum 30 évre visszamenőleg.
www.youtube.com/watch?v=GjeFITONhlM
Zeta
Várható egy újabb köztörvényes bűncselekmény titkosítása.
Kezdődött az olajszőkítéssel, szőke Sanyával. Minden bűn eredendője. Csak azért titkosítani, hogy mindenki "ártatlan" maradhasson , érdekes felfogása a tisztességnek.
justhpeter
Természetesen Pinocset államtitkai a Magyar Időkre nem vonatkoznak.
wagabund
@Zeta: ..."Csak azért titkosítani, hogy mindenki "ártatlan" maradhasson , érdekes felfogása a tisztességnek."...

Ez egy találó megközelítés...

nálad a pont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.