Az LMP politikusa megmagyarázta, hogy mi értelme van a képviselői mandátum átvételének. Az új Országgyűlés első ülésén miniszterelnököt választ, ezzel Orbán Viktor negyedszer lesz Magyarország kormányfője. Hadházy Ákos, az LMP politikusa Facebook-oldalán arról ír, hogy félreértette a Fidesz rendszerét: a nyakló nélküli korrupció nem cél, hanem eszköz a hatalom megtartására. Mint írja: Az elképzelhetetlen sok lopott pénz segítségével kiépített, az államot, a gazdaságot a civil szférát iés a médiát is elfoglaló centrális erőtér megdöntéséhez viszont édeskevés az, ha a “Parlamentben” gyönyörű szónoklatokkal és interpellációkkal fogunk küzdeni. Szabad sajtó, szabad bíróságok és szabad ügyészség nélkül esély sincsen legyőzni őket. Ezért hiba azt gondolni az ellenzékben, hogy “ezek a demokratikus dumák senkit nem érdekelnek”, “nem médiaképes erről beszélni”, “nem megy át” , “értelmiségi nyavalygás” és ezért ne is foglalkozzunk velük. Hadházy Ákos megválaszolta azt a kérdést is,...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

103 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
SEMMI nem fog tortenni azok altal az ellenzeki politikusok altal - sajnos - akik most asszisztalnak az uj orban kormanyhoz azzal, hogy atvettek a mandatumukat...Legitimaltak orban osszes disznosagat, azt sugallva, hogy a magyarok demokraciaban elnek es abban politizalnak.@Commenter: Amiert lajkoltalak, az nem annyira a cikknek szol, mint annak, hogy en is egyedul Hadhazyt tartom tisztessegesnek az egesz bandaban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@bencemacska: Koszi a meset is,...:o)))) Mindig is szerettem a meseket...:o)))
bencemacska
@karma1: tegnap 23:59
Már készülődök beszámolni, hogy mi történt, de nagyon gyorsan történt az egész
Egyenlőre képtelenek átállítani a gyógyszereimet, főleg a vérhígítókkal nem bírnak!
Még egy értágításom is hátra van!
karma1
@bencemacska: Van otthon Aspro Clear?Ez egy pezsgotabletta, ami verhigito is egyben, mindjart irok Neked a priviben..:o)
Jozefina
Teljesen igaza van Hadházynak!!! Az ellenzéki oldalnak teljes egészében az utcai polizálást kéne választania és nem szavazógépként aszisztálni és ezzel elismerni orbán legitimitását!!!
Commenter
@durbincs: minek írogatsz ide és pont nekem, egy senki panelprolinak szerinted?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.