Durva megszorításokat szavaz meg az éppen zajló rendkívüli közgyűlésen a Fideszes képviselőtestület Hódmezővásárhelyen. A téma a Járható Vásárhely Program újbóli megszavazása volt, amely miatt több költségvetési sort is kiürít a fideszes önkormányzat. A Fidesz képviselői szerint van pénz a programra, Márki-Zay Péterék szerint nincs. Több költségvetési sorról is olyan összegeket vesz el a Fideszes önkormányzati …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
A vásárhelyieknek a talpukra kellene állniuk és hatni a fityeszes testületre, hogy esküjüknek megfelelően a várost szolgálják és ne a geci orbánt és semmitsemérjánost!
Levendula
Majd küldünk a mi megyeszékhelyünkről fűnyírókat. Itt minden héten nyírják szegény közmunkások. Még akkor is, ha nem nő a fű...
F_Viktor
A vásárhelyieknek a talpukra kellene állniuk és hatni a fityeszes testületre, hogy esküjüknek megfelelően a várost szolgálják és ne a geci orbánt és semmitsemérjánost!
RonaGyuri
bármit tönkretesznek a bosszúért! =))
Zeta
Be kell bizonyítaniuk, hogy nem vezzetésre termett.
Még akkor is, ha ez Hódmezővasárhelynek és a lakosainak is kárára van, lesz! Semmi sem drága.
egyvandor
@F_Viktor: Bárkit kicsinálnak aki a Gorbán maffia útjába kerül, akárcsak Esztergom polgármesterét, Tétényi Évát.
Eszközökben nem válogatnak. Ha kell disznókat kergetnek a kórházfolyosón, ha kell megfélemlítenek, zsarolnak, ...
F_Viktor
@egyvandor: Tudtommal a vásárhelyi közgyűléseket közvetíti a városi televízió.
Azoknak a választóknak, akik MZP-e szavaztak márciusban, az ilyen ellehetetlenítő-, esküjüknek nem megfelelő döntések után a városháza kapujában kellene kaszákkal, kapákkal várniuk a mocskos fityeszes képviselőket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.