Nem sikerült megegyeznie Simicska Lajossal.

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában beszélt csütörtök este arról Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője, hogy nem sikerült megszereznie a Magyar Nemzetet, illetve a mögötte álló portfóliót – olvasható a 24.hu cikkében.

Ungár Péter nem veszi meg a Magyar Nemzetet

Fotó, címlapi kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ungár a részletekre nem tért ki, de azt elmondta, főként pénzügyi okokból nem voltak sikeresek a tárgyalások közte és Simicska Lajos között. 

Simicska döntése után a 80 éves múltra visszatekintő Magyar Nemzet április 11-én jelent meg utoljára, piaci hírek szerint 180 embert eresztettek szélnek. Azóta az alkotógárda egy része Magyar Hang néven új lapot tervezett, melynek nulladik száma már elérhető az árusoknál, a tervek szerint péntekenként jelenik meg a hetilap.

Az iparági hírek szerint egyébként Simicska Lajosnak kevésbé célja, hogy eladja a Magyar Nemzetet és a Lánchíd Rádiót, mivel attól tarthat, hogy az kézen-közön, de a Fideszhez kerülhet – olvasható a Napi.hu cikkében. Emiatt egy ajánlattevőnek nem is válaszolt, Ungárnál pedig az lehet a gond, hogy hiába milliárdos apja után, a vagyonon testvérével és anyjával, a Fideszhez nagyon közelálló Schmidt Mária történész-kormánybiztossal osztozkodik.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Nem az kell neki, azt már szétvertek! Hanem ami ezután jön ki úgy lesz a legkártékonyabb!
wagabund
..."Ungár Péter nem veszi meg a Magyar Nemzetet"... ez várható volt.

..."az alkotógárda egy része Magyar Hang néven új lapot tervezett, melynek nulladik száma már elérhető az árusoknál,"...

500.-Ft -ért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.