Az alábbiakban Böjte Csaba ferences szerzetes kifejezetten férfiakhoz írt levelét olvashatják, amely szenvedélyes reakció a Heti Válasz cikkére, amely szerint a 40 év alatti férfiak 70 százaléka gyermektelen. Orbán meghirdetett családpolitikája mellé – amiben szerződni vágyását fejezte ki a magyar nőkkel – feltétlenül kellett egy egyházi személy is,

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Tisztelem Böjte Csabát áldozatos gyerekmentő munkásságáért.
Ettől függetlenül azt hiszem, hogy most ingoványos talajra tévedt.
Van egy pont a magánéletben amitől az egyházaknak, papjaiknak széles ívben kellene eltakarodni. BCS ezt a pontot most durván túllépte.
El a kezekkel a magánélettől!

Tudtam volna ugyanezt erősebb szavakkal is de most ennyi.
namihami
Csaba, Csaba---pont te? Egy pap? Az egyház ember erőlteti a gyereknemzést? Hiszen éppen az egyház ember mond le erről a funkcióról, általában. Mert azért akadt és akad az ellenkezőjére is számos példa. Csak akkor megesett házvezetőnek és kis kóbor léleknek hívják őket.
Valahogy a vizet prédikálsz és bort iszol esetre emlékeztet a dolog. És tudod, hogy ez az eset éppen hol, milyen műben található meg? Neked (és pont neked) azt a könyvet többet kéne forgatnod.
Egyébiránt: ha egy pár nem akar gyereket, azt ne próbáljuk mindenáron gyerekvállalásra kényszeríteni. Általában nem szül jó vért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.