Korom Ferenc, a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság (ÖHP) parancsnoka a jelölt a Honvéd Vezérkar főnöki posztjára – derül ki a parlament honlapján pénteken közzétett meghívóból.

Ő lett a vezérkarifőnök-jelölt

honvedelem.hu

Korom Ferenc vezérőrnagy kinevezés előtti meghallgatása hétfőn lesz az Országgyűlési honvédelmi és rendészeti bizottságában.

Az ÖHP vezetését Korom Ferenc idén januárban vette át Huszár János altábornagytól, aki a vezérkari főnök helyettese lett.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
Tehát: ő a főnöke a M.kir. Hadsereg Szárazföldi Hadseregének, mind a három, I., II. és III. Hadseregének is. A M.kir. Hadiengerészet I., II. és III. Flottájának is. Parancsnokol továbbá a M.kir. Légierők mind a 9 gépének, valamint a M.kir. Honi Légelhárítás valamennyi egyséégének ideértve a rakétás és a csöves tüzérségi hadosztályokat, velük együtt a M.kir. Ökölreázó hadosztályt, a különösen hatásos "menjetek a fenébe" szavalókórussal.
Gratulálok, táborszernagy úr.
CsipkeRózsa
Nem hasonlít Korom Mihály egykori igazságügy miniszterre?
Equus1
@CsipkeRózsa: leginkább egy riadt verébre hasonlít, amit a Flobert-puska kis sörétei arcon találtak. Most meg beöltöztették turulmadárnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.