A Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja arra kéri a kormányt, hogy nyilatkozzon úgy, fenntartja a korábban benyújtott Stop Soros törvénycsomagot a most induló parlamenti ciklusban – közölte Kocsis Máté, a kormánypárt frakcióvezetője pénteken az MTI-vel.

Apa, kezdődik: a Fidesz a Stop Soros törvénycsomag tárgyalását sürgeti

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető leendő miniszter, eddigi frakcióvezető beszél (j), mellette Kocsis Máté, a Fidesz újonnan megválasztott frakcióvezetője a Fidesz-frakció zárt alakuló ülése után a Képviselői Irodaházban 2018. május 3-án. Kocsis Mátét egyhangú döntéssel választották a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjévé az alakuló ülésen. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Mint ismertette, a javaslat lényege, hogy szankcionálja azokat a szervezeteket, amelyek az illegális bevándorlást segítő tevékenységet folytatnak.

Kocsis Máté a határvédelemre és az illegális bevándorlással kapcsolatos kérdésekre hivatkozva szorgalmazta az előző Országgyűlés által februárban megkezdett törvényhozatali eljárás folytatását.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A Fidesz kéri a kormányt? Helyesebben, Orbán akarja ennek a törvénycsomagnak a tárgyalását.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
A Fidesz kéri a kormányt? Helyesebben, Orbán akarja ennek a törvénycsomagnak a tárgyalását.
mackoka46
Bízom abban, hogy csak páva táncról van szó.
Gauntlet
Tényleg meg kellett volna állítani Sorost.
Akkor amikor a sok fideszesnek külföldi ösztöndíjat adott.
Szerintem már ezerszer megbánta !
Commenter
@CsipkeRózsa: @mackoka46: @Horizont: De összeöltözött halvány és sötétebb bilikékbe ez a két díszpinty. Ez az új egyenruha? Minek ez a Lex Soros? Tudtommal a migránskérdés és a Stopsoros agymenés a centrális erőtér befuccsolásának köszönhetően végleg kimúlt illiberális demokrácia és unortodox gazdaságpolitika legfőbb kérdése volt. Ami már nincs, mert ugye tegnaptól kereszténydemokrácia van, akkor minek egy kimúlt politikai rendszerre épülő politikai törvényt beterjeszteni? Apropó, ha az illiberális demokrácia kimúlt, akkor az arra alapozott alaptörvénynek is fuccs.Új politikai rendszerhez új tákolmány kell! Ez az elmehibbant a saját alaptörvényét is megpuccsolta két szóval hivatalba lépése után néhány perccel. Abszurd.Sajnos hogy a III. Magyar Köztársaságot és annak hatályos, nagyon nem diktatórikus Alkotmányát is megpuccsolta. Az nincs, de hatalma most már nem csak ennél fogva illegitim, hanem azért is, mert most arra esküdött fel ami egy olyan rendszernek adott keretet, létjogosultságot ami tegnaptól nincs. Ha így veszem, a semmire esküdött fel, tehát a semminek a "miniszterelnöke."
Nessy
Jó ég! Ennél a két fapofánál talán még Lázár is jobban adta elő a napi direktívákat, és a legnagyobb lódításokat!
tudode
Ezek a JOG-ÁSZ szócsövek ha nem TUDJÁK, hogy nem .. i n g y e n, nagyon DRÁGA CIRKUSZ bohócai. akkor .. a d j á k .. vissza a diplomájukat!
.
Vörös Imre alkotmányjogász szerint "is"
.
------ Az Alaptörvény közjogi érvénytelenségének bizonyítása
www.facebook.com/notes/tibor-geri/az-alapt%C3%B6rv%C3%A9ny-k%C3%B6zjogi-%C3%A9rv%C3%A9nytelens%C3%A9g%C3%A9nek-bizony%C3%ADt%C3%A1sa/942530109159507/
.
((.))) """A Magyarország Alaptörvénye nevű, jogilag érvénytelen alaptörvénnyel létrehozott Magyarország nevű állam a politikai „elit” hazaárulásának, magyar nép feletti diktatúrájának bizonyítéka""(...)
.
Jogi diploma nélkül is SZÉGYENLETES ahogy behúzták a csőbe ezek a POLITIKAI KALANDOROK az ORBITÁLIS SZEGÉNYSÉGBEN ÉLŐKET ezzel a Soros dilivel!!!
.
A legtöbb .. c i v i l .. szervezet ÁLLAMI FELADATOT LÁT EL felső fokon!
.
A .. t ö r v é n y e s í t e n .. elsíbolt EZER milliárdok birtokában NEM SZORULNAK külföldi lóvéért kuncsorogni!
..
Bűnsegéd mindaz, aki hallgat erről a halálos átverő sóról!
simmering73
Ezt a csodálatos képet. Mint két (záp)tojás.
Commenter
@Nessy: mint két karót nyelt mísz, búval cseszett narancs.
Commenter
@simmering73: inkább bugyantott tojás. Az úgy lebeg az ecetes forró víz tetején...pfffuj.
cikicakk55
Én eddig szerettem nézni a Kormányinfót,mert csíptem mikor Lázár feszengett a Fidesz számára kellemetlen kérdések alatt. Persze,tudom,hogy nem akkor hallja először,hisz írásban is beadják nekik a kérdést,de gondolom írásban kicsit politikusabb nyelvezetben fogalmaznak. Úgy viszont,ahogy ott felteszik a kérdést,az legtöbbször igen csak provokatív volt a Fideszre nézve. Mivel én ismertem Lázárt már az előtt is,hogy eladta magát kurvának,így tudom,hogy egy kis csíra azért basztatta az ilyen kérdéseknél és az a kis csíra birizgálta a csepp agyát,hogy " Hagyd itt a fenébe,mond meg Nekik,hogy hazudik az egész Fidesz brancs és eleged van,hogy te falazz nekik" Sajnos nem ezt tette és most már sajnálni sem tudom ezért.Volt idő mikor sajnáltam,de az több éve volt.
Commenter
@Nessy: Ej! Visszasírod Lázár Cassandrát? Ki gondolta volna?
Commenter
@cikicakk55: Na a te összegzésed se teszi ki Lázár az ablakba, hogy le politikai prostiztad. Most már nem csak Lévai Katalint érte ez a "megtiszteltetés" igaz, őt azt hiszem Juszt László prostizta le. Lázár szerintem és ezt írtam is, már a bécsi videójában azt mondta amit mondania kellett és nem azt amit tudott és gondolt. Emlékszem hogy azt mondta és nálam ez verte ki a biztosítékot, hogy mennyi a migráns meg a szemét az utcán így egyazon levegővételben. A szemét szót a migránsokra mondta mert még egy eldobott hamburgeres papír se volt ott, patyolattiszta utcán és csendes, békés környezetben forgatott. Emlékszem egy idős szikh úr turbánban még rá is mosolygott, felé nézett mert azt hitte tényleg valamelyik tv társaság riportere. Lázár profin bírta a kamerát, ezek csak feszengve makognak.Jó lenne tudni hogy Lázár kutyája meglett-e. Gyönyörű éjfekete vizsla, remélem nem esett baja. Még kerestette is Lázár az instán. Azt is jó lenne tudni hogy tegnap vajon hogy szavazott erre az elmeroggyant ex-főnökére? Ha nemmel vagy tartózkodott és így szembement a frakciófegyelemmel, akkor én ovi helyében nem kicsit kezdenék el aggódni...
cikicakk55
@Commenter: Lázár árulása nekem sokkal jobban fájt mint bár ki másnak. Kis jó indulattal azt is írhatnám,hogy az orrom ellőtt lett egy érettségiző kisfiúból a Város legjobb Polgármestere, majd a város és az Ország árulója. Becsapott bennünket,megvezette az egész országot. Előszőr örültünk neki,hogy felkerült Pestre,gondoltuk visszafogja az elmeroggyant főnöke túlkapásait. Volt is pár olyan beszólása,ami mint ha erre tendált volna,de sajnos kiderült,hogy könnyebb volt elkorcsosodni,mint megmaradni igazi Magyar embernek. A szemembe elásta magát A bécsi videónál már csak köpni tudtam,mert az már az utolsó morzsája volt annak,ami belőle mint emberből maradt. 4 éve még azt mondtam volna,hogy biztos a pohos ellen szavazott. Orbánnak nem kell tőle félni,mert egy fillérrel sincs kevesebb a rovásán. Nem fog rá soha semmi megterhelőt mondani. Ahhoz túl gyáv,és túl sok a veszíteni valója. Simicska kiscerkész a lopásban hozzájuk képest,de az Ő atombombája is elmaradt. Simics legalább a népet nem árulta el.
Nessy
@Commenter: örök igazság, hogy mindig rosszabb jön. Lásd a Köztársasági elnökök névsorát. Azt hiszem egy kivétel lesz: Orbán Viktor. Hacsak nem Belzebub jön fel a pokolból miniszterelnöknek. Bár lehet, hogy az is jobb lesz, legalább is nem fog percenként Istenre és a kereszténységre hivatkozni, amikor valami disznóságot csinál!
Nessy
@Commenter: Tudod, néha szivesen letöröltem volna a cinikus mosolyát.
Viszont ez a két manus államilag finanszírozott botox kezelésre járhat.
Mert ilyen fapofa csak valami elfuserált androidnak lehet, vagy egy zombinak. Igaz, egy jól programozott android nem mondana ilyen orbitális hazugságokat!
papa.49
Ezek véletlenül nem egymásba ,,szerelmesek,, mert nagyon ,,úgy néznek ki,, )))))))))))))))))))))
Commenter
@Nessy: én már kiegyeznék Belzebubbal is. A franciák Jujube-jével... :) Ov-nál ő is jobb!
Commenter
@Nessy: miért nem veszik az irányt Hollywood felé? Zs kat. zombi filmbe remek statiszták lennének!
Commenter
@cikicakk55: Sajnálom ha fájt. Akiben politikusként hisz a szavazó, aztán az illető hatalmasat pálfordul és amellett kardodkodik amiben a szavazó nem hisz, az bizony csalódást és kiábrándultságot okoz, pláne így hogy földidről van szó. Ennél már csak az fáj jobban ha a politikus akit olyan régóta csodálsz és tisztelsz a távolból egyszer csak távozik a közéletből és megnémul, illetve ha a másik, akit csodálsz és tisztelsz életkoránál fogva meghal. De annak mégis örülök, hogy utóbbi mindezt már nem érte meg.Hát nekem ezek fájnak, így átérzem mit érzel, és ennek a szennyládának minden mocskos tette és szava csak fokozza a fájdalmat. Megértelek!
cikicakk55
@Commenter: Köszönöm az együttérzést. Tényleg sokkal rosszabb érzés,mint amit Orbán csinál,hisz én Orbánt a 90-es évek elejétől ismertem meg,de akkor még aktívan dolgoztam,időm és kedvem sem volt politizálni. 1996-ban megszületett a fiatalabb fiam és akkor egy kicsit több időm volt és ugye a Gyes,az nem fizetés és akkor kezdtem felfigyelni,hogy mint ha nem erről lett volna szó 1989-ben,de még akkor is csak azt hallottuk,hogy Kádár rengeteg adóssága,meg még egy két év és kinyögjük a Kádár diktatúra, a Kádár rezsim nyűgjeit,így a gyerekkel törődtem inkább.Kicsit húztunk a nadrágszíjon. Ám mikor a kullancs miatt rokkantosítottak,közben a párom is a parkinsonja miatt már az autó vezetésre is Ön és közveszélyes volt,így kértem hagyja abba,mert autó nélkül nem lehet a Megyében rohangálni. Na akkor már figyeltem és rájöttem,hogy Főleg a Fidesz,nagyon pofátlan.Ám Lázár nagyon rendes volt,így a városunk és mi magánemberként is kaptunk segítséget és nem csak azért,mert szomszédok voltunk és ismert a kórházból.Mindenkin segített,mikor mivel,persze a város pénzén. Épp ezért ért ekkora pofoncsapásként az árulása.Orbán mindig G volt, gondolom senkit nem lepett meg,hogy elárulta a népet. Ám Lázártól ezt nem vártuk volna. Nem csak engem csapott be,az egész várost.
CsipkeRózsa
@papa.49: Kocsis Máté szemérmesen még el is pirult.
papa.49
@cikicakk55: Más téma ma mentem Hódmezőn keresztül Szegedre, ugye márciusban a hóesés után ,,adta át az elkerülő utat a lézeres,,??? Nos a helyzet jelenleg a következő az útépítés területén mindenütt dolgoznak kézzel, gépekkel, folyik a tereprendezés, az út menti árkok, átereszek kialakítása!!! A gyönyörűséges emeletes körforgalom alatt a régi út felújítása, na de pl. a körforgalomban óriási hiba, hogy nem lehet belátni, hogy jön-e balról jármű, meg kell állnod, ha szgk. val vagy !!!
A 45 úti borzalmakról már nem is szólok a 47 út mindkét oldalán a magasban csináltak egy,egy körforgalmat, az elsőből kihajthatsz Szeged felé a másodikból pedig Békéscsaba felé, aki kitalálta még biztos nem hallott a lóhere formájú páros le, és felhajtókról, pedig az egyszerűbb, olcsóbb, biztonságosabb !!! Arról már nem is szólva minden kivezető útnál körforgalom, a tervező nyilván nem ismeri a direktívát miszerint ha a kereszteződésben óránként 40 nél több jármű közlekedik a körforgalom csak AKADÁLYOZZA A FOLYAMATOS HALADÁST !!!
Vissza térve arra a borzalomra amit a régi 2X2 sávos 47 re, rittyentetek, kb. 10 méter magasban egy körforgalom ami a kamionok számára már igazi kihívás, mivel kicsi a kör a sugara, és kurva keskeny a lehajtók szélessége, nappal még csak istenes de éjszaka, vagy télen ködben lesz igazi ,,élvezet,, átmenni rajta !!!
Összességében kb. 10-12 km utat építettek, van rajta 6 db. körforgalom, és az az út is talán ha van 3.5 méter széles forgalmi sávonként !!!
Eladott Ország
Ki akar ilyen országban élni, meddig lehet egy ilyen országban élni, ahol a minden a félelemre, a félelemkeltésre, az agymosásra, a zsigeri, alantas ösztönök felkorbácsolására épül? Ez nem szégyen, ez bűn. Ebből a kormányzati bűnözésből nem lehet kimaradni. Az, hogy egy fél ország felnőtt ivarérett lakossága egy 90 éves öregembertől retteg úgy, hogy már a 8 éves gyerekek az iskolában is migráncsoznak és gonoszembereznek, az annyira beteg, hogy bármit írnék, a szavak súlytalanok és nevetségesek lennének. Ez valóban egy reménytelen helyzetben lévő, agonizáló, az önérdekérvényesítésre képtelen, vagy azt magasról leszaró ország. Amivel nem elsősorban az a baj, hogy elsikkasztották, hanem hogy évtizedekre megmérgezték. A lelkét, az agyát, a józan ítélőképességét.
Commenter
@advocat: az idegességtől is elpirosodhatott. Legalább egy pillanatnyi színváltás volt ez...a narancsosból.
Commenter
@cikicakk55: Valahol egyszer azt olvastam hogy a hatalom két dolgot tehet egy emberrel: vagy nagyon hátrányára változtatja meg, vagy pedig marad eleve jó (ha jó volt eleve is) és azt a hatalmat és felhatalmazást amit kapott a köz, a nép, az emberek javára fordítja és az ország érdekében nem pedig az ellen dolgozik, tesz, és politizál. Az a két politikus akit én a példaképeimnek tartok ilyenek (voltak) és csak miattuk regeltem be erre a fórumra a választások előtt mert untam már és nagyon feldühített az ov-ből és a fideszből ömlő szennyáradat(velük szemben is). Én is néha már nagyon durva vagyok itt de egyetlen ember se verte még ki úgy a biztosítékot folyamatosan mint ov. Szinte hihetetlen amit a jó Lázárról írsz, de elhiszem, mert nyilvánvaló hogy ő a minisztersége idején ment el rossz irányba. Vállalta az ocsmány szócső nagyon hálátlan szerepét. Máig sem értem hogy miért tette, ha csak nem a túlélés motiválta, mert ő az egyetlen ebben a bagázsban akinek esze is van, és rosszra használta ennek az aljadéknak a kiszolgálásával. Amikor már érezte hogy számára nincs tovább akkor kezdett emberként viselkedni, emberies gesztusokat tenni. Túl későn. Emlékszem ov micsoda csinadadrattával "kérte ki" Lázárt a polgármesterségből nevetséges volt az egész szerintem Lázár már akkor is égett mint a rongy. Már ott nemet kellett volna mondania.
Lyme kór? És tilos ugye tudjuk irtani a kullancsokat, sajnos én az állataimon tapasztalom hogy nincs az a nyakörv, csepp vagy hatóanyag ami 100% ban védene.
Szerintem a humán oltás sem lehet 100%-os ahogy semmilyen oltás sem. A leszázalékoltak és a betegek pont azok akiktől a fidesz a legtöbbet vette el. A társadalom legkiszolgáltatottab rétegeit semmizte ki, lökte az út széléről az árokba. Ezen a téren is tökéletesen megértem az elkeseredésed...
cikicakk55
@papa.49: ma 15:03.
Megmondom őszintén,hogy fogalmam sincs miről beszélsz,mivel nincs jogsim,nem is akartam soha megszerezni.Örülök,hogy a kerékpárral eddig nem okoztam balesetet,mert a közlekedési táblák eléggé hidegen hagynak.Van amit ismerek,de ahhoz nagyon útban kell lennie,hogy fel is figyeljek rá.Persze sajnos elég gyakran megyek Szegedre és a páromnak volt jogsija,nekünk meg autónk,így hallottam róla,hogy katasztrófa lett a négysávos 47-es,de az elkerülő út is.Nem voltam még fenn rajta,de a körforgalmat én is túl szűknek találom és kettőn nagyon közel van egymáshoz. Ami még felháborító,hogy ezt a rövid útszakaszt,majd 15 év óta építik. Kegyetlen milyen lassan haladtak vele.Akik reggel 6-ra jártak Szegedre át,mindenki elkésett,aki busszal ment. Algyőnél a Tisza hidat is tavasztól őszig,szinte két hetente toldozzák foldozzák és mivel a híd csak kétsávos,így nagyon sokat kell várni mire tovább mehet a forgalom. Személyautóval még csak-csak,de busszal,mivel tömöttek a járatok iskola szezonban kész kín lehet a buszon állni. Az egész 47-es Csongrád megyei része egy rémálom és a megye szégyene.
papa.49
@cikicakk55: Látod pont erről beszélek, átlag hetente járok Szegedre, Békéscsabára, Kecskemétre, Kiskőrösre, Kiskunhalasra, Orosházára, Szolnokra, Hatvanba, Füzesabonyba dolgozni, persze nem minden héten, és nem minden helyre ...Engem az dühít fel ebben az útépítésben, hogy nem a célszerűség dominál hanem, hogy szórjuk a pénzt mert van... Amíg nem nyitották meg az új utat a városon keresztül kellett mennem Szentes felől be Hódmezőre, aztán balra az út végén meg jobbra, el a piactér mellett, meg a négy teljesen felesleges körforgalmakon át ki a laktanyánál a 47 út városi végére...
Amiről írtam az a két körforgalom egymástól kb. 80-100 méterre a 45 főút Szentesre menő részén van a városon kívül, okádék, és tök felesleges is ...
Ma pont előttem araszolt be egy kb. 50 tonnás nyerges szerelvény Békéscsaba felé, látni kellett volna a gép eleje a korlátnál, a nyereg vége felmegy a térkövezett részre, hát csak ennyi !!!
papa.49
Tudom nem ez a téma de például a lezeres baromsága a ,,tramvaj,, is meg gondolom múlhatatlan érdemei vannak a mostani útépítésekben is, mert egy odavalósi palitól hallottam az útépítő cégben is van érdekeltsége, amit el is hiszek, hiszen azon nagyot lehet kaszálni !!!
Eladott Ország
@papa.49: Akkor azért építenek búzamezőn is viaduktot azt is többszörösen túlszámlázva.
papa.49
@Eladott Ország: Tudod én soha nem voltam olyan aki gazdálkodott volna nem is érdekelt, de azt tudom az ország legjobb termő földjei az Alföldön vannak a ,,fekete föld,, amiben szinte bármit termelhetsz, ebből a kincsből szakítottak most jókora darabokat ki felüljárók, körforgalmak, elkerülő utak építésére, amire azt mondom igen szükség van, de csak a józan ész határáig vegyük el a termő földeket !!!
Komolyan mondom lefogom videózni az egészet és felfogom tenni ide, meg a szolnoki dúlást is, mert engem nagyon felháborít ez a ,,RABLÓ GAZDÁLKODÁS,, tudod engem pont arra emlékeztet mint volt a cocilizmusban a ,,búzamező helyén vasgyárat építünk,, !!!
Grafix69
Nekem ez a felszólítja saját magát tetszik.
Eladott Ország
@papa.49: Én elsősorban arra gondoltam, hogy olyan költséges műszaki megoldásokat alkalmaznak azt is túlárazva, hogy minél több pénzt tudjanak szakítani. Természetesen a mezőgazdaságból való kivonás is jelentős károkozással jár, de ezeket csak az ellopni való érdekli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.