Magyarország és Szlovákia további intenzív együttműködéséről írt Peter Pellegrini szlovák miniszterelnök Orbán Viktornak az újraválasztása alkalmából küldött gratuláló levelében. 

Több mint egy hónappal a választások után gratulált a szlovák miniszterelnök is

Fotó: bumm.sk

A szlovák miniszterelnök kiemelte, az elmúlt időszak közös együttműködése mindkét országnak jelentős, kézzelfogható eredményeket hozott, és ezek mindkét ország polgárainak javára váltak.

Örömét fejezte ki, hogy a sikeres együttműködés folyamatos fejlődést biztosított nemcsak politikai, hanem a gazdasági, energetikai, kulturális és társadalmi szinten is.

Peter Pellegrini reményét fejezte ki, hogy a kétoldalú kapcsolatok továbbra is élénken fejlődnek, és a visegrádi országok (V4) együttműködésén belül, valamint európai szinten is folytatódik az intenzív és konstruktív együttműködés.

Havasi Bertalan az MTI érdeklődésére azt is közölte: Orbán Viktor miniszterelnökké választása utáni első hivatalos útja Lengyelországba, Varsóba vezet, már jövő hétfőn.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
A Pellegrini tipikus szlovák név, tehát ez a félig migráncs nem tudta hogy a magyar vezírnek azonnal kell gratulálni! Robert Fico elfelejtett utódjának szólni...
cs.n.
"Orbán Viktornak az újraválasztása alkalmából"

Szövegértés, embörök. Tegnap választották újra Orbánt, nem múlt hónapban. Ebből az alkalomból gratulált.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.