Állítólag féltékenység állt a durva pofozkodás hátterében.

Egy mosonmagyaróvári söröző biztonsági felvételén az látható, hogy egy férfi egy nőt próbál vigasztalni, majd hirtelen az asztalukhoz lép egy másik férfi és mindkettejüket lepofozza. 

Majd az addig a pultnál ivó vékonyabb fickó is beszáll a balhéba, és kétszer úgy meglegyinti a pofozkodót, hogy az krumpliszsákként dől el.

A Bors úgy értesült, a verekedést kezdeményező férfi féltékeny volt újdonsült feleségére, és ezért folyamodott erőszakhoz. A lap azt is megtudta, rendőrségi feljelentést senki nem tett, a felek megbeszélték egymás között a balhét.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
De ebben mi volt a brutális kiütés...kapott a részeg barom egy pofont és felborult...
TASzSz
Nem az a baj, hogy megtörtént, hanem hogy ország-világ látja! Gyerekek is! Aztán a felnőttől fog tanulni és ő is ezt csinálja majd az iskolában! Ld.: Újkígyós!!!
koszpeko
Úgy látom,hogy ez megjátszott.
Semmi extra.
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkás Pál: így van! Egy csontrészeg kakukk kapott két pofont, és felborult... Ráadásul a barátnőjét tapizta valaki, és csőrölgette... Superpali közbelépett...Kis magyar valóság...
gulyasgyula
@TASzSz: ...Lehet sokan elítéltek a véleményemért de pont ezt kell újra tanítani a fiataloknak ...Csak így tudják megvédeni magukat a mai bevándorló barát világba ...AMINT AZ EDDIGI ESEMÉNYEK MUTATJÁK NYUGATON AZ á l l a m n e m V É D D D MEG ...a migránsoktól a terrortól ...A fiatalokból meg kihalt az önvédelmi ösztön ,,.
TASzSz
@gulyasgyula: Ennek amit írtál semmi köze az ominózus kocsmai jelenethez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.