Olyan sprintet nyomott, hogy szinte füstölt utána a Parlament padlója.

Az új Orbán-kormány minisztériumainak strukturális felosztásáról szavaztak pénteken a Parlamentben. Kósa Lajost is szerette volna a témával kapcsolatban mikrofonvégre kapni az Index, de a politikus sprintereket megszégyenítő robbanékonysággal menekült el a stáb elől.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Ekkora hassal? Csoda, hogy menni tud...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Nem árt néha .. v i s s z a t e k i n t e n i... ezekre a HAJDANÁN, DANÁN hús-, vér emberekre annak tükrében, hogy MEGGYALÁZZÁK az Ország Házát azzal AMIJÜK NINCS is, mert ebbe a házba .. m é l t ó s á g t e l j e s e n .. kellene viselkedni, és nem úgy, mint ahogy ezek még viselkedésükkel "is" lekörözik egy FALUSI LEBUJ hangulatát.
.
Lássuk csak O1G alias Orbán Viktor hogy képzelte el ápolatlanul a POLITIKAI MŰVÉSZET gyakorlását:
.
Közzététel: 2011. ápr. 3.
----- Kinn, padon-Orbán Viktor (1989.09.23.)
www.youtube.com/watch?v=a2cdczFqJ_8
.
Valójában sztem a lakosság .. v é t e t t .. saját maga ellen, amikor beengedte ezt POLITIKAI mi-csodát, valmit az ország házába!
.
Évszázadok kellenek ahhoz, hogy KIHEVERJÜK ezeket!
Eladott Ország
@cikicakk55: ma, 06:32 ; Hogyan lesz a 49 %-ból, kétharmad? Olyen algoritmust használ a fidesz, melyet az olaszoktól ( Berlusconi ) vettek át. Egyébként alkotmánysértő német alkotmányjogászok szerint is.
www.facebook.com/sevaster1/videos/1059125917560319/
start.hubzilla.org/page/doc/az+%C3%A9vsz%C3%A1zad+csal%C3%A1sa+-+avagy+hogyan+vezess%C3%BCnk+egy+eg%C3%A9sz+orsz%C3%A1got+az+orr%C3%A1n%C3%A1l+fogva
human
Itt a térkép ami azt mutatja, hogy 1990-ben hova léphetett be a sajtó
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--UC3vdoUl--/6r16LQFtct5FCG7hs.jpeg

és ez pedig, hogy most hova léphet be:
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--2zFNR7dg--/6r16M2LAbjc7CG7hs.jpeg

A sajtó komplett kitiltása fog következni.
cikicakk55
@Eladott Ország: Így könnyű a rohadékoknak ezzel a jogászkodó dumával. Az országban élők 95% nem is konyít ezekhez a dolgokhoz.Legtöbbünk még az általános iskolában tanultunk százalékszámítás,és a 49% egy 1% különbséget jelent a fel-felénél. Ilyen esetben mint egy választás azért az az 1% többet jelent,mint mikor én a barátnőmmel elosztok 1 kg lisztet,hogy az egyik fele a tied, a másik az enyém.Ott 1% szinte semmit nem jelent.Itt azért sokkal nagyobb a tét .Ráadásul mint írtad már az Olaszoknál is törvénytelen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.