Olyan sprintet nyomott, hogy szinte füstölt utána a Parlament padlója.

Az új Orbán-kormány minisztériumainak strukturális felosztásáról szavaztak pénteken a Parlamentben. Kósa Lajost is szerette volna a témával kapcsolatban mikrofonvégre kapni az Index, de a politikus sprintereket megszégyenítő robbanékonysággal menekült el a stáb elől.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Ekkora hassal? Csoda, hogy menni tud...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
png
Ezek nem emberek.
Már régóta nem.
Legalábbis én úgy tanultam a biológiaórán anno, hogy a férgek, nem emberek.

Ha te máshogy tanultad, akkor máshogy tudod.
Nessy
Lehet, hogy hascsikarása volt, és csak lejjebb volt illemhely.
png
@Pegero: És ezt hol, mikor, kitől tanultad, retardált?
lópicigáspár
Fussunk, fussunk, jön egy Zil, ha nem futunk elgázil! :))))
png
@Pegero: Buta vagy.
Sajnos tisztán látszik, hogy CSAK.

Orbán és a dirty dozen (köztük Kósa), ipari méretekben, szégyentelenül, keresztényietlenül... igazából normális embertelenül CSAL, LOP, HAZUDIK, RABOL, ZSAROL, ÖL (igen köztük gyerekeket is !!!) - vagyis ez a kormány és minden részvevője öl, butít, és nyomorba dönt.

Aki ezt, ezeket védi, az két okból lehetséges:
1. NAGYON HÜLYE
2. IRDATLANUL GONOSZ

Ugye nem gondolod, hogy nekiállok vitatkozni egy tök hűlyável, és/vagy egy aljas gazemberrel?
png
Orbán mást mond minit gondol.
Orbán mást tesz, mint mond.
Orbán folyamatosan meghazudtolja magát, vagyis mást gondol, mond, tesz, mint régen. Ma az ellen harcol, amiért régen pálcát tört.
Két lehetséges ok van erre:
1. Orbán nagyon okos, és ezért kegyetlenül aljas
2. Kognitív disszonancia - ami az őrület egyik formája.
png
Beteg állatok - MIND !!!

És még megsértődik a paraszt, meg próbál erkölcsi leckéket adni...
"Én nem csináltam semmit, ártatlan vagyok, biztos úr! Én csak álltam a késsel a kezemben, mire a másik beleszaladt."
Aha...
png
@Pegero: Te most tényleg a politikáról beszélsz?
Én az emberekről, a tetteikről, a viselkedésükről beszélek !!!
png
Persze mondhatod rám (a kitöréseim alapján), hogy én is egy állat vagyok, de egy valamit nem veszel számításba.
Én direkt vagyok állat - tudom, hogy az állat viselkedés, helytelen, a csúnya szó, helytelen; a rossz, helytelen; de én így lázadok - csűnyán.
Viszont, aki ellen lázadok - AZ ÁLLATOK -, ők nem tudják, hogy az olyasfajta állat viselkedés, ami a sajátjuk, az helytelen - az erkölcsi érzékelésük vagy sosem működöt jól, vagy teljesen eltompult, mert elfojtották magukban.

Lelkiismeretlenek. - ízlelgesd a szót.
png
@Pegero: Szerinted, ha idegen szavakat írsz, attól okosabbnak látszol?

A látszólag, az nem valóságos.
Látszólag vagyok összefüggéstelen, vagyis valójában, nem is.
Valójában mindig egy összefüggésrendszerben írok.
A különböző szegmensek, megközelítési módok, kontextusok... a mélysötét ötven árnyalata ellenére mindig csak egyet szerettem volna elmondani.
Azt, hogy...
Tavryni őrnagy
Hirtelen nem jutott eszébe semmi, mit hazudjon.
Grafix69
Lehet mondta neki a futtatója , hogy Lajos bazdmeg , te ne pofázzál mert állandóan csak a szar folyik a fejünkre , ha kinyitod a szád.
Levendula
Ekkora hassal? Csoda, hogy menni tud...
Eladott Ország
A “tisztelt” házban, a sajtó munkatársának semmiféle tiszteletet meg nem adva, egyszerűen egy liftbe csörtetett annak kérdései elől. Kérdem én, ezek a politikusok és miniszterek azok, akiket megillet a tisztelet? Miért tiszteljünk egy olyan kormányt, amely több bűnözőt is a sorai között tud? Miért tiszteljünk egy olyan kormányt, mely a nép szolgálata helyett uralkodni próbál? Egy kormány, melynek soraiban olyan emberek szerepelnek, mint Rogán Antal, Farkas Flórián és Kósa Lajos, a tiszteletnek még csak a legkisebb morzsáját sem érdemli.
Eladott Ország
Mindig a legaljasabb bűnözők követelték leghangosabban a tiszteletet. A régebbi időkben, sikkasztó, tolvaj dzsentrik habozás nélkül párbajra hívták azt, aki rá mert mutatni, hogy tolvajok, sikkasztók. Ezeknek még ahhoz sincs gerincük, ezek szabályokkal akarják kivívni.
Mai pillanatig nem értem, hogy lehetett menekülő politikusokkal választást/szavazást nyerni? Még annál is nagyobb csalás történhetett itt, mint ami eddig kiderült. Újra és újra megállapítható: a gyakorlat, a módszer marad. És milyen egyszerű és nagyszerű. Nagyobb erőfeszítést, koncentrálást, gondolkodást nem igényel. kerülni kell a szemtől-szembe feltett kínos kérdéseket És hallgatni, mint a hal. Ha viszont már ez lehetetlen, mert valamilyen ok miatt arccal és névvel állni kell a sarat, akkor rövid és frappáns választ kell adni, amely a holdudvar hódoló tekintete által övezve, halk kacajjal kísérve és diszkrét taps mellett győztesként lehet elhagyni a vita színterét. Van azon kívül még egy hathatós módszer, a MENEKÜLÉS. Igaz ez csak miniszterig bezárólag ildomos, mert azért egy mindenek felett állónak őrizni kell a renomét. Viszont miniszterig bezárólag lehet menekülni a kínos kérdések elől, viszont ehhez némi erőnlét szükségeltetik.
cikicakk55
@Pegero: tegnap 23:51
Inkább te nem tudod felfogni,hogy nem ti vagytok a többség. Még ha teszem fel tényle 2,6 millió ember szavazott a fideszre( megjegyezném,hogy kb 600.000 határon túli magyar 2 x szavazott,levélben és személyesen,még a már elhugytak is,ami a 2,6 millót már elve legalább 1,6 ra csökkentette. Mielőtt nekem ugrasz,hogy a 600.000 nek a duplája 1,2 millió,de jó fej akatam lenni ezért vontam ki csak egy milliót. Azokról nem is írok akiket megzsarolt a polgár mester,hogy le tudja könnyen nyomozni ki nem a Fideszre szavazott,és azoknak vége a közmunka,éljenek ahogy tudnak. Ez megint emberek százezreit jelenti,mert megszámlálhatatlan falu,helység sőt város is van,ahol az az egyetlen munkalehetőség. Tehát piszkosul nem rátok szavazott az ország. Azért nyertetek,mert töketlen és pénzfüggő ellenzéke van az országnak. 51% szavazott a Fidesz ellen,csak sajnos Szélike nagysasszonnyal az élen szépen felszabdaltákk a több Fidesz ellenes szavazót. Mivel Orbán közpénzből megtudta tenni,hogy a Fidesz egy stabil töböt alkotott,és szintén közpénzből darabokra tépve az ellenzéki pártokat( pénzért a bátor ellenzéki politikusok az anyjukat is eladnák,nem,hogy a szavazóikat) így persze,hogy a Fidesz nyert,bár az még mindig rejtély számomra,hogy a 49%- ból,hogy lett 2/3.
cikicakk55
@Pegero: tegnap 23:24.
Taníts Mester! Te olyan iskolába jártálahol azt tanulta,hog, ha egy ember egy másik emberre azt mondja,hogy féreg,akkor nem a megvádolt,hamem a vádló a féreg,Sőt,lehet,hogy patkány. Nos ha téged kirúgnak a munkahelyedről,merta munkádra a főkököd anyósának a ngynánjének a fiának lenne szüksége,mivel tudás nem kell hozzá,de jól fizet,akkor a főnököd nem egy féreg,hanem egy jó ember. Vagy: A feleséged( férjed) egy jobban kereső eberre lecs3rél és még ki is forgat a vagyonodból,olyan gyerektartási összeggel megspékelve,akkor a házastársad sem egy féreg,hanem egy okos ember,mert bár melletted sem éhezett,kiizzadtál egy 25 millás kéglit,amiből persze neked kell menned( bár maradhatnál ha a részed nem tudják kifizetni) még a házastársad vagy a szépségszalonban szépül,vagy ha férfiú akkor horgászott,de itt te szívtál és ugye nem féregtől hanem egy okos embertől. Rengeteg esetet tunék sorolni amitől a féreg jelentése már számodra is mást jelentene,de a h.sz. véleményeidet olvasva te menthetetlen Fidesz csicska vagy,így inkább az értelmesebb emberek beírásait olvasom ezentúl. Ne strapál magad a válasszal,mert számomra megszüntél létezni.
Commenter
Hogy néz ki? Már nem kupak hanem potroh lala...a hasa viszi előre, nem fut...
nezelodo
Amikor a mama gyerekkori álma megvalósult, a disznóhizlalda, a Lala elkezdett edzeni. Ha nem jön közbe váratlanul az adakozó csengeri asszony, amitól öt év alatt gyors sokkot kapott, már 10 alatt futná a százat.
DURBlNCS
fussunk, fussunk, szaladjunk, hadd lógjon a hasunk
tudode
Nem árt néha .. v i s s z a t e k i n t e n i... ezekre a HAJDANÁN, DANÁN hús-, vér emberekre annak tükrében, hogy MEGGYALÁZZÁK az Ország Házát azzal AMIJÜK NINCS is, mert ebbe a házba .. m é l t ó s á g t e l j e s e n .. kellene viselkedni, és nem úgy, mint ahogy ezek még viselkedésükkel "is" lekörözik egy FALUSI LEBUJ hangulatát.
.
Lássuk csak O1G alias Orbán Viktor hogy képzelte el ápolatlanul a POLITIKAI MŰVÉSZET gyakorlását:
.
Közzététel: 2011. ápr. 3.
----- Kinn, padon-Orbán Viktor (1989.09.23.)
www.youtube.com/watch?v=a2cdczFqJ_8
.
Valójában sztem a lakosság .. v é t e t t .. saját maga ellen, amikor beengedte ezt POLITIKAI mi-csodát, valmit az ország házába!
.
Évszázadok kellenek ahhoz, hogy KIHEVERJÜK ezeket!
Eladott Ország
@cikicakk55: ma, 06:32 ; Hogyan lesz a 49 %-ból, kétharmad? Olyen algoritmust használ a fidesz, melyet az olaszoktól ( Berlusconi ) vettek át. Egyébként alkotmánysértő német alkotmányjogászok szerint is.
www.facebook.com/sevaster1/videos/1059125917560319/
start.hubzilla.org/page/doc/az+%C3%A9vsz%C3%A1zad+csal%C3%A1sa+-+avagy+hogyan+vezess%C3%BCnk+egy+eg%C3%A9sz+orsz%C3%A1got+az+orr%C3%A1n%C3%A1l+fogva
human
Itt a térkép ami azt mutatja, hogy 1990-ben hova léphetett be a sajtó
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--UC3vdoUl--/6r16LQFtct5FCG7hs.jpeg

és ez pedig, hogy most hova léphet be:
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--2zFNR7dg--/6r16M2LAbjc7CG7hs.jpeg

A sajtó komplett kitiltása fog következni.
cikicakk55
@Eladott Ország: Így könnyű a rohadékoknak ezzel a jogászkodó dumával. Az országban élők 95% nem is konyít ezekhez a dolgokhoz.Legtöbbünk még az általános iskolában tanultunk százalékszámítás,és a 49% egy 1% különbséget jelent a fel-felénél. Ilyen esetben mint egy választás azért az az 1% többet jelent,mint mikor én a barátnőmmel elosztok 1 kg lisztet,hogy az egyik fele a tied, a másik az enyém.Ott 1% szinte semmit nem jelent.Itt azért sokkal nagyobb a tét .Ráadásul mint írtad már az Olaszoknál is törvénytelen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.