A Jobbik azonban a nemzetbiztonsági bizottság elé viszi az ügyet. Nem tart az amerikai vízummentesség megvonásától a kisebbik kormánypárt frakcióvezetője az útlevélbotrány miatt. A Jobbik azonban a nemzetbiztonsági bizottság elé viszi az ügyet. A választások után az amerikai belbiztonsági minisztérium jelezte a visszaéléseket a magyar kormánynak - az állampolgársági bizniszről korábban a Hír TV célpont című műsora is beszámolt.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az elkövetői kör leginkább érdekelt részét könnyű azonosítani: Orbán és bandája! =))
RonaGyuri
az elkövetői kör leginkább érdekelt részét könnyű azonosítani: Orbán és bandája! =))
nevemnick
Erre számítani lehetett.
Sok tót, ukrán és a fene tudja hány országbéli, akik hamis papírokkal igazolták ,,magyar nemzetiségüket" jó hírét viszik az országnak szerte széjjel a világba. Tavaly az olaszoknál a francia határ közelében egy vendéglőben egy pincérhölgyet küldtek a kiszolgálásunkra, aki érthetetlen nyelven (állítólag magyarul) kérdezett valamit, amit mi nem értettünk, de végül is németül tudtunk rendelni, így nem maradtunk éhen.
Jozefina
Korábban már írták, hogy akár orbánt is kitilthatják az USA-ból, de ez a döntés év vége felé várható!!! Abban valószínűleg sok igazság van, hogy orbán nagyon sok bűnözőt engedett be hamis, vagy nem hamis útlevelekkel és ezért felelnie kell!!! A baj, hogy mindezt az USA veszi észre és nem az EU!!!
Csizmás Kond
Szerintem nem minden így van. Egyetlen ország vagy hatalom sem tilthat meg más országnak, hogy kinek adhat útlevelet vagy kinek nem. Azt sem teheti meg, hogy etnikai szempontok szerint von meg országok közötti megállapodásokat...itt valami egyébről van szó csak nekünk így tálalták.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: Nos...akkor pofa súlyba amikor az USA megvonja majd a vizummentességet...mert nekünk meg ahhoz nincs közünk...Remélem az etnikai szempontok akkor is a szemed előtt lebegnek amikor a duced a migránsokról beszél!!!/pénztelen migránsokról/...mert akinek van,az egyből a csúti cigány barátja!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.