Alig estek túl az első nagy megrázkódtatáson a csongrádiak a bedrogozott öthónapos Melodi halála kapcsán, máris újabb helybélit gyászol a település,.

Egy kislány egy szegedi panzióban halt meg, ahová anyja és annak élettársa vitték oda. A gyereknek drogot adtak be, feltehetően amfetamint, amibe a kislány belehalt.

A Blikk azt írja, a helyiek szerint a tragédia egy újabb tragédiát is okozott.

A kislány védőnője, a köztiszteletben álló családanya, V. M. ugyanis pár napja önkezével vetett véget életének.

Ez mindössze napokkal azután, hogy kiderült, kábítószer miatt halt meg a baba. A lap és a helyiek csal valószínűsítik az összefüggést. Az viszont biztos, hogy az asszony többször járt a családnál, és a helyiek úgy tudják, hogy a napokban hallgatta volna meg a rendőrség a tragédia kapcsán.

Megölte magát a bedrogozott csecsemő védőnője

A helyiek azt mondták a lapnak az asszonyról, hogy a munkája megszállottja volt, és minden gyerekre úgy vigyázott, mint saját, már fiatal felnőtt fiára. Sokak szerint a meglévő családi gondok miatt

a védőnő lelkileg nem tudta feldolgozni kis pártfogoltja, Melodi halálát.

Nagy szeretettel beszélt a védőnőről a meghalt csecsemő nagymamája is.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(Blikk)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
lehetséges, hogy van itt más is, amiért a védőnő megijedt a rendőrségi kihallgatástól. Sokszor járt a családnál, tudnia kellett, hogy a szülők drogoznak. Következtetés...
Eriksson
@Veleda: Elképzelhető, de még akkor is túlzás. Esetleg ha ő maga is vétkes lett volna az ügyben, akkor talán.
De ne kombináljak, majd kiderül.
Veleda
@Eriksson: Lehet, hogy pénzzel segítette őket, amit aztán a drogra költöttek. Ki tudja? De hogy nem volt tiszta a lelkiismerete, az biztos! Valamilyen formában vétkesnek találta magát.
Eriksson
@Veleda: Az öngyi nagyon súlyos lelki válság következménye lehet. Azt nem hiszem, hogy eü. dolgozó létére pénzt adogatott volna nekik drogra.
Veleda
@Eriksson: Nos, csak abból indulok ki, hogy olyan helyen dolgoztam, ahol "olyan" szülők is voltak, akik megkörnyékeztek pénzt kunyeráltak tőlem. Eleinte adtam, de aztán rájöttem, hogy ennek sohase lesz vége, szóltam a főnökömnek, hogy ebben az ügyben tegyen rendet, mert nagyon kellemetlen.
Csizmás Kond
...köze lehet de nem hiszem hogy ő a gyilkos...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.