Az elmúlt nyolc évben a válságkezelésen túljutottunk, a változás alapjait megteremtettük, a következő időszakban a miniszterelnök többet tud majd a jövőkép kialakításával, az ehhez szükséges stratégiák kidolgozásával foglalkozni, a kormányzás a kormányfő személyére szabottabb lehet - mondta az MTI-nek adott interjújában Kövér László, az Országgyűlés újonnan választott elnöke.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Magyarra fordítva: egyszemélyi, kézi vezérléses diktatúra! Személyi kultusszal, nép-nemzethy-keresztényi cukormázzal!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Magyarra fordítva: egyszemélyi, kézi vezérléses diktatúra! Személyi kultusszal, nép-nemzethy-keresztényi cukormázzal!
Gauntlet
Ha jól értelmezem, az első nyolc évben nem csináltak semmit. Pedig már akkor is átnyomtak szinte mindent. Legalább beismerik, basszuskulcs!
RonaGyuri
@RonaGyuri: erre gondoltam:

Én elszabtam,
te elszabtad,
ő elszabta,
mi elszabtuk;
ha elszabtuk,
hát elszabtuk,
utólag már szabhatjuk
nevemnick
Talán az ország gazdaságára és polgárainak érvényesülésére, megélhetésére kellene szabni azt a hatalmat, amit balkézből (értsd, rátok szabott választási törvénnyel) megszereztetek, kedves tisztátalan társaság.
CsipkeRózsa
Nem kellett semmiféle válságkezelést végezniük, csak a változás alapjait teremtették meg, sőt be is fejezték. Hiszen már megvalósult az egyszemélyes, Orbánra szabott kormányzás. Eddig is egyedül ő döntött minden kérdésben. Csak az ő akarata érvényesült.
Clavigo
Vazzze...Kötelező lesz zsebberecskázás,,,szájnyalinkázás... ? Többet nem nézek ki a felsőcsutkai,, csuzliszájú Padisahból...
Nessy
@CsipkeRózsa: Régi jó Csinn - Bumm cirkusz! "Bukfenc mindent tud!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.