Lottónyertes lett a család, a fiú ebből a pénzből vette meg álmai autóját. Végül az Audival halálos balesetet szenvedett.

A Bors cikke szerint nagy álmát valósította meg a 32 éves Cs. Attila: édesapja tavaly nyert a lottón, így a fiatalember vehetett egy Audit. Ebben vesztette életét tegnap hajnalban Vácnál.

Halálos balesethez vezetett a lottónyeremény

Mint írják, a Pest megyei Pencen élő családot tavaly még óriási szerencse érte, idősebb Cs. Attila közel 50 millió forintot nyert a skandináv lottón. Pénteken azonban elvesztette 32 éves fiát.

A rendőrök hajnali négykor lettek figyelmesek egy Audira Vác közelében: bizonytalanul cikázott az úton. Egyből utánamentek, szirénázva eredtek a nyomába. Cs. Attila bepánikolt és beletaposott a gázba, iszonyatos sebességgel próbált elmenekülni, de egy balra ívelő kanyarban kisodródott, a szántóföldre zuhant, majd a kocsi kigyulladt. A fiatalembernek esélye sem volt túlélni a balesetet. Úgy tudjuk, legalább 190 kilométer/órás sebességgel hajtott.

– Ilyen az élet, akkor nagy szerencse érte a családot, most meg ekkora fájdalom. Itt adta fel az apja a szelvényt a helyi lottózóban, a fiatalember nem tudta kezelni a hirtelen jött gazdagságot!

– csóválta a fejét az egyik helybéli asszony.

Ismerősei szerint Attila azért menekülhetett el a rendőrök elől, mert félt, hogy elveszik a jogosítványát.

– Attilát gyerekkora óta ismerem. Úgy tudom, hogy egy lakásavató buliról jött haza a barátaitól, talán fogyasztott valamit, ezért ijedhetett meg a rendőröktől

– mondta a lapnak az egyik szomszéd.

Attila édesapját otthon találták, megtört a fájdalomtól. Hajnalban hívták a hírrel, hogy fia balesetet szenvedett. Amikor odaért és meglátta a roncsot, már tudta, hogy Attila nem élhette túl.

– Azt gondolom, hogy bedrogozhatták. Magától biztosan nem használt ilyesmit, nem is cigarettázott, és alkoholt is ritkán ivott. A barátaival volt, ki tudja, mit csináltak ott. Csak azon csodálkozom, hogy senki nem vette el tőle a kocsikulcsot, ha látták, hogy alig van magánál

– mondta az apa, aki tavaly a lottónyereményét szétosztotta a gyerekei között.

(Borsonline)

Fotó: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Volt itt egy cikk, melyben arról írnak, hogy az apa véletlen lelőtte a lányát! Most akkor az apa vett a fiának egy autót, amiben elhunyt! Ki a hibás, az apa?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.