Varga Zoltán pszichológus ötven éve foglalkozik pszichoterápiával, valamint a versenyszférában dolgozó felsővezetőknek ad tanácsokat. Írásaiban gyakran foglalkozott a hatalom személyiségre, illetve ... Mit lehet ehhez hozzátenni? Minden igaz!

Forrás: hirorigo.net
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Mit lehet ehhez hozzátenni?
Minden igaz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
grincss
Mit lehet ehhez hozzátenni?
Minden igaz!
csipetke
Kár,hogy ezt a cikket nem látja mindenki...Pl Bivalybasznád-alsón a Bözsi-Julis-Maris nénik...
Nessy
Nem csak Orbánról de a T. "ellenzéki politikusokról" is remek elemzést ad.
Nézd meg az új kormányt! A politikai tisztánlátásukat semmi nem homályosítja el, a gerincüket és az értelmes gondolkodást, a józan észt berakták otthon a szekrény mélyére!
Egyetlen mondatot ismernek, egy szindarab címét: Igenis miniszterelnök úr!
qxy
Találkoznék vele utána hogy rettegne. Nem bántanám biz Isten. Olyan lelki terrort kapna hogy kitekerné saját nyakát utána fejre állna és le is szarná saját magát.( vagy előbb a szaratás, egál)
Eriksson
Melyik Orbán? Van jó néhány ilyen nevű az országban.
verőce21
Piktor tudja, hogy mit csinál. Hülyeségekkel traktálja olvasóit ez a cikk!

"Ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy háborúk vagy katasztrófák után szokás újjáépíteni bármit, főleg egy országot.” – Csakhogy nem a Fidesz sújtotta országról van szó – ahogy a cikk szeretné sugallni -, hanem a kommunisták és utódpártjaik rablógazdálkodásáról, országkiárusításáról, spontán privatizációiról, üzemek gyárak, termelőeszközök kiárusításában való közreműködésükről, óriási munkanélküliség generálásáról van itten szó. 2009-re csődhelyzetbe került Magyarország, IMF csecsen lógott, a szocik és Ferenc testvér dicső kormányzása eredményeképpen!
Na ebből a helyzetből kell újjáépíteni az országot. És ez nem 7-8 év, hanem legalább húsz! Ennyi időre van szüksége a Fidesznek, és ezt a munkát nem lehet a lipsi "semmiből jött pártocskákra bízni" és olyanokra sem, akikről tudjuk, hogy "Marx és Lenin köpönyegéből ugrottak elő".
JAJMÁR
Kitől?

"ha, ha mi zúg, mi ėji dal" -

hàt itt mėg nem tart. Nem is fog.
Ez van. Előrėbb lennėnk, ha ezt tėnykėnt elfogadva tűznėnk ki a cėlokat.
csak úgy....
Szerintem a hívei elmeállapotát köne tüzetesebben vizsgálni ! ;)
rohács1926
„VARGA ZOLTÁN PSZICHOLÓGUS ÖTVEN ÉVE FOGLALKOZIK PSZICHOTERÁPIÁVAL,…”
Kár, hogy eddig nem hallottam róla. Annyira jó,hogy csak idézni tudok tőle.
„Ebben az országban hosszú ideje a tébolyda légköre uralkodik. Egészen abszurd dolgok váltak mindennapossá.”
„Európában a politikusoknak az a dolguk, hogy egészségüggyel, oktatással, gazdasággal, külpolitikával foglalkozzanak. Ezeken a területeken Orbán semmit nem ért el. Az ország pénzügyileg csak azért nem roppant össze, mert az unió fenntartja. A hazai egészségügy, az oktatás romokban, a külpolitikai megítélésünk katasztrofális. Az Európai Parlamentben a legsúlyosabb szankció, a 7-es cikkely Magyarország elleni bevezetését kezdeményezték.”
„Bár nem illik a mai Magyarországot a náci Németországhoz hasonlítani, én ezt az illemszabályt nem tartom be. Tudjuk, hogy Európa egyik leghatalmasabb és legkulturáltabb országát hogyan tette tönkre egy diktátor és a goebbelsi propaganda.”
„AZ ORBÁN-REZSIM A NYÍLT ERŐSZAKIG NEM FOG ELJUTNI. Egzisztenciálisan azonban bárkit tönkretehetnek:”
KIVÁLÓ LEÍRÁSA a SZEMÉLYNEK és az ÁLTALA FELÉPÍTETT RENDSZERNEK.
Bár az erőszakot illető legutolsó gondolatával kapcsolatban én pesszimistább vagyok.
cikicakk55
Ez tényleg egy nagyon jó cikk volt.Minden szavával egyet értek.Nagyon sokszor jártam úgy,hogy rákattintottam egy cikk linkjére,de a 10.sor után feladtam,mert én egy egyszerű ember vagyok és a gazdaságtan, a bani zsargon és ezek a politikai összefonódások nekem már túl bonyolultak. Nekem az egész pénzügyi manőver amit nem csak ez a kormány,de már az előzőeknél sem értettem,pedig ott nem milliárdokról volt szó. Persze, a végét értem,mert az le jön,hogy megint lenyúltak több milliárdot.Megértem a túlárazásokból jött jövedelmeket is. Ám ezt az Eurós pénzekkel való manipulálás nekem már túl bonyolult.Ezt a cikket viszont elejétől végig értettem.Nem volt benne nyakatekert szó,amit a pénzvilágban,vagy a politikában használnak. Még csak azt sem mondhatom,hogy azért értettem,mert valamennyire köze van a szakmámhoz,de semmi köze. Mi épp csak érintettük a pszichiátriát,hisz mi nem orvosnak tanultunk,hanem ápolónőnek. Az én időmben nővér még vért sem vehetett,vénás injekciót nem adhatott be,és infúziót sem köthettünk be,pedig azt tanultuk,sőt gyakoroltuk is. Vizsgáztunk is belőle, de az 197-es években ez még tilos volt a szakképzett nővéreknek. Ma már kötelező,még ennél is több ami kötelező. A sürgősségin a nővér dönti el,hogy melyik beteg milyen orvoshoz kerüljön. Ő tartja életben a beteget,még az orvos kezébe nem kerül. Tehát én ezt a cikket egy laikus szemével is megértettem volna,mert úgy volt megírva. Gondolom ez a professzor így is mondta el,nem az újságírók fordították le a nép nyelvére.A többi cikk is nagyon érdekes volt.
JAJMÁR
@cikicakk55: Persze, jó cikk, mert visdzaköszön benne a mostansàg hangoztatott ellenzėki elemzők ės politológusok, újsàgírók vàdjai, elmėletei, kudarcmagyaràzatai, ės a vàgyàlom, hogy ez a rėmàlom sajàt magàtòl vėget ėr.
Nem tudom melyik mondat kitől szàrmazik, de a fenti psxichológus szėpen összefiglalta, az biztos. A többi pszichológudok meg "tėpik a hsjukat", a melldöngető gyàva majomtól beijedve :)

Nem! A csodàra vàrni idôpocsėkolàs. Orbàn nem retteg ės nem is őrūlt, vagyis nem úgy, mint "Eduàrd". Szàmìtóan agyafúrt. A politikai jàtsxmàt ėlvezi. (Ez meg az ėn elemzėsem)
tudode
Világos pillanatában, ill. akkor, amikor nem kommunizálja a cuccokat, tudatában .. l e h e t , hogy
.
---- Orbán: Börtön vagy diliház
www.youtube.com/watch?v=PYasP-A6vTQ
lusta
@grincss: Az igazség nagyon fájó is tud lenni.
Jozefina
Ez látszik rajta!! Vele gyütt az ország és a nemzet is az!!! Ami a nagyobb baj!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.