Zsíros szerződést kapott Simicska és Kuna Tibor cége a Szerencsejáték Zrt.-től – írta a Zoom.hu. A portál szerint a szerződéseket még az áprilisi választások előtt közzé kellett volna tenni, ám ezt valószínűleg szándékosan, elmulasztották megtenni. Szilveszter utáni első napon a Hung-Ister Zrt. esetében összesen 2,3, míg a Trinity Kft.-nél egy 5,5 milliárd forintos megállapodás lépett érvénybe - írta a Zoom.hu, amely szerint mindkét vállalkozás esetében egy korábban megkötött megállapodás, idei évre érvényes „lehívásáról” van szó. A Simicska-cég esetében ugyanakkor az összeg két tételből tevődik össze. A Hung-Isternél „a sorsolási műsorok gyártásáról” szól a nagyobb tétel, ami csaknem pontosan 1,9 milliárd forint, míg közel 410 millió forintos megállapodás „a sorsolási műsorokhoz kapcsolódó üzemeltetési költséget” fedezi.

(Forrás: hvg.hu, Horizont által)

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Na sokan várták Simics bombáját...orbán lehugyozta a kanócát...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@Horizont: jaja...ez a lényeg, ezt elfelejtettem...de te pótoltad.
simmering73
A bomba csütörtököt mondott, az eredményt máris láthatjuk. Így van ez már csak a g..ik között.
http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/0...
CsipkeRózsa
Lehet, hogy a Simicskának adott munka csak arra kell, hogy Orbánék hivatkozhassanak arra, hogy az EU-nak nincs igaza. Meg nekünk se, hiszen itt demokrácia van.
lampa laz
@egyvandor: (12:28) Ebben teljesen igazad van, mert akik megnyerték nekik a választást azoknak nem "simicska bomba" hanem 2 szem krumpli kellett csak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok