Zsíros szerződést kapott Simicska és Kuna Tibor cége a Szerencsejáték Zrt.-től – írta a Zoom.hu. A portál szerint a szerződéseket még az áprilisi választások előtt közzé kellett volna tenni, ám ezt valószínűleg szándékosan, elmulasztották megtenni. Szilveszter utáni első napon a Hung-Ister Zrt. esetében összesen 2,3, míg a Trinity Kft.-nél egy 5,5 milliárd forintos megállapodás lépett érvénybe - írta a Zoom.hu, amely szerint mindkét vállalkozás esetében egy korábban megkötött megállapodás, idei évre érvényes „lehívásáról” van szó. A Simicska-cég esetében ugyanakkor az összeg két tételből tevődik össze. A Hung-Isternél „a sorsolási műsorok gyártásáról” szól a nagyobb tétel, ami csaknem pontosan 1,9 milliárd forint, míg közel 410 millió forintos megállapodás „a sorsolási műsorokhoz kapcsolódó üzemeltetési költséget” fedezi.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Horizont: Ezért mondtam én azt várjuk ki a végét, még forogtak a kerekek, nem járt le a dolog, volt az a pénz amiért elmaradt az ,,atombomba,, !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
@Horizont: Ezért mondtam én azt várjuk ki a végét, még forogtak a kerekek, nem járt le a dolog, volt az a pénz amiért elmaradt az ,,atombomba,, !!!
lampa laz
Ennek a bombának pedig qva nagy ereje lett volna, ha ilyen sok milliárdot megért orbánnak. Vagyis nekünk, mert a mi pénzünket adta oda.
adrenalink
@Horizont: 21:11-re Na, és a másik jómadár /Gyurcsány/ látomása vajon, hogy vált köddé? Halaggyunk, nincs itt semmi látnivaló...
JAJMÁR
Ugyan màr, egy percig se szsbad bízni ezrkben a pėnzemberekben. Az a mozgatórugójuk, nem valami elvont nėp iranti szolidarìtàs! Nem vàltozik alapvetően az ember - a kivėtel erősíti a szabàlyt - ėlete delėn.
A szarvasból se lesz patkàny ės a patkànyból is ritkàn hű hàziàllat!
png
Nincs új a nap alatt - azért a pénz az úr.
Isten, vagy Mammon.
Valamiért - nem is tudom miért - az emberek a Mammont választják.
Kicsiben?
Nagyban?
Nincs különbség!
png
Távlatokban gondolkodni nagyon nehéz. Ezt elismerem.
Az elmúlt örökkévalóságban, és az eljövendő örökkévalóságban gondolkodni nagyon nehéz, amikor kell a pénz kalácsra - MOST AZONNAL EGYBŐL!
Desischado
Bár így jönne össze a pénz a műtétemre, ahogy ezt tudtam! Nem lesz itt semmiféle borítás, simicska sem különb orbánnál!
png
Amit nem tudsz, mert a vallásod papjai nem világosítanak fel (amúgy nem véletlenül), hogy csak jó és rossz van.
A jó csak EGY, viszont a rossznak RENGETEG árnyalata van - rengetegféle rossz van.
Ezért keskeny a jó út, és szűk a kapu (és kevesen járnak azon), míg a rossz út széles, és tág a kapu (és sokan járnak azon).

Én mindig is csak egyet akartam elmondani, azt, hogy ...
papa.49
@Desischado: Miből gondolta bárki, hogy különb lenne, már nem gyerek volt mikor beállt a csuti csapatába, azt is számításból tette, hiszen ő ,,osztály ellenség,, volt , viszont így némi védettséget kapott ő is a BM. (Horváth) keresztül !!!
Később mikor az apeh elnöke lett az első ténykedése volt a ,,hosszú bájtok éjszakája,, mikor tisztára mosta a fütyisz gazdasági csalásait, meg persze a magáét is !!! Végül is rengeteg időt töltött a csuti szolgálatában, amiért nem egyből likvidálták, hanem felajánlottak neki némi lét a közösből !!! Amit a Simicska nem tud az az, hogy a csuti NEM FELEJT nem hiszem, hogy nem lesz folytatása a dolognak, egy hirtelen történt elhalálozással !!!
relatív
Jó lenne, ha mindenki értelmesen olvasna bármit a mai Magyarországon ( máskor, és mindenhol IS ), mert a hír erősen félrevezető, hiszen egy korábban (!!! ) megkötött szerződés ez évi, szerződés szerinti üteméről van szó !

Persze a politikai pálfordulás - mint az utóbbi években kivált észlelhető - mindig kísérte, kíséri a közéletet mindentől függetlenül. Vagyis bármily mértékű cinizmus kíséri a hazai vezetést !
magyarbakancs
Kicsi ország sok éhes farkassal tehát lelehet hajolni mélyen nem?
Jozefina
Simicska mindig is ravasz volt!!! Most, hogy látszólag szembekerültek egymással, úgy tűnik ov kinyitotta a pénzeszsákot simicska felé. És ez neki teljesen elégséges!!! Mindkettő megérdemli a sorsát!!!
verőce21
Miért gondolta bárki is, hogy egy pénzemberrel nem lehet megegyezni, ha pénzt tesznek a bukszájába? Ezt Orbán nagyon jól tudja, mint minden uralkodó a történelem során.
Csak innen nagyobb az óvatosság, ill. a figyelem felé.
relatív
Azt világosan kell látnunk, hogy semmiféle közeledést nem hozott a jelzett felek közt ez a korábbi szerződés folytonosságának manapság realizált pénzügy-i, teljesítési folyamata.

Semmi értelmét nem látom ennek valamiféle városi legendává avanzsálását, holott a regnáló birodalmi törekvése minden más területen folyamatosan halad.

Azokat a számunkra kilátástalan helyzeteket kellene megelőzni, mely lassan a nemzet elhalásához vezeti politikai környezetünket. Mikor IS voltunk ilyen kevesen ? Lassan már mindent saját magunknak kell csinálnunk szoros környezetünkben IS, mert más erre nem érhető el sem közel, sem távol !!!
szexuális tárgy
Áramlanak az áramlatok. /Bakondi György... Ja nem, én./
egyvandor
A közpénz varázsa csicska sorba rendezi a nagyérdeműt, a pártállás csak a rangsort dönti el.
Amíg van olyan szélhámos aki ehhez nevét adja és van mit ellopni meg a hívő tábor sem lankad addig biztos hogy működik a NemzethyEgyüttRablás.
Magyarországon még mindig "valamiért" nem éri meg politikusként tisztességesnek lenni.
egyvandor
@egyvandor: politikusként és vállalkozóként
egyvandor
@lampa laz: Ennek a bombának hangját csak azok hallották volna meg akik amúgy is tudják mi a helyzet. A tolvajokat és akiket lefizethetnek egy zsák krumplival nem érdekli, a hívőknek meg süket rá a füle.
egyvandor
@relatív: Akkor hogy is van ez ezzel a nemzethépítő hatalommal? Hogy építünk nemzetet ha kilopjuk a szemét? Ha a megtermelt javai egyik felét odaadjuk a családnak, a hatalmat támogatóinak, a maradékot meg a strómanjaink nevére játsszuk át? Ki ilyenkor a magyar, ki a hazaáruló?
SystemError
@verőce21: 10:32 Teljesen igazat adok. Sőt tovább megyek, ennél hatásosabban be sem lehetett volna kebelezni az egész magyar médiát, mint egy időszakos partizánnal...:)
wagabund
színjáték ez az egész...mi meg drága pénzért nézzük az előadást.
wagabund
@Horizont: jaja...ez a lényeg, ezt elfelejtettem...de te pótoltad.
simmering73
A bomba csütörtököt mondott, az eredményt máris láthatjuk. Így van ez már csak a g..ik között.
www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/05/13/830Orb_n_gc.png
CsipkeRózsa
Lehet, hogy a Simicskának adott munka csak arra kell, hogy Orbánék hivatkozhassanak arra, hogy az EU-nak nincs igaza. Meg nekünk se, hiszen itt demokrácia van.
lampa laz
@egyvandor: (12:28) Ebben teljesen igazad van, mert akik megnyerték nekik a választást azoknak nem "simicska bomba" hanem 2 szem krumpli kellett csak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.