Úgy látszik, hogy a magyar állam még mindig nem tudott teljesen túllépni korábbi meghitt kapcsolatán Simicska Lajos érdekeltségeivel.

Most is életben vannak azok szerződések, amiket alapján az állami Szerencsejáték Zrt. még a nagy összeveszés előtt, 2013-ban kötött Simicska cégével, a Hung-Ister Zrt.-vel – írja a 444.hu.

Még mindig áramlanak az állami milliárdok Simicska cégébe

„Simicska Lajos köszönti részvényeseit és alattvalóit!” felirat egy teherautón elhelyezett óriásplakáton a Fidesz-KDNP frakcióülésének otthont adó Park Inn Sárvár szállónál 2012. szeptember 5-én.

A megállapodások idén januárban léptek életbe, ami 2,3 milliárdot jelent Simicska cégének a a sorsolási műsorok gyártásáért és a sorsolási műsorokhoz kapcsolódó üzemeltetési költségekért. A Zoom megjegyzi, hogy a Szerencsejáték Zrt. oldalán valamiért csak április 23-án, vagyis jóval a választások után jelent meg.

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Minden bizonnyal ,a választások előtt szólt neki a Geci , hogy ha bele köpsz a levesembe akkor is nyerek de utána földönfutóvá válsz az tuti . Vagy el ülsz a seggeden és utána is pénzelünk , vagy pattogsz aztán kicsinálunk.
tudode
Államháztartási .. i s m e r e t .. nélkül arra a következtetésre lehet jutni, hogy .Ö N J Á R Ó A N ..működik ez a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN állam, képtelen követni a "falusi gyerek" éjjeliszekrényes ötletelését, és a HARAGSZOM RÁD, ha nem SZERETSZ .. i d ő j á r á s .. szerű pálfordulásait!
.
Az az azért ... m o r b i d .. lenne, ha a G-zés után Simicska, mint "keresztapú" visszatérne a RÉGI CSIBÉSZEKHEZ, hiszen ő volt ezeknek az .. e s z ü k!
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.