Csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és testi sértés  gyanúja miatt nyomozott a rendőrség két helyi férfi és egy helyi nő ellen, akik 2017. november 3-án éjjel bántalmaztak egy pogányi férfit Pécsett, a belvárosban.

A megalapozott gyanú szerint a 22 éves sértett szórakozás közben elveszítette a mobiltelefonját, és mivel azt gondolta, hogy a három fős társaság lopta el tőle, kérdőre vonta őket.

Verekedés Pécs belvárosában: azt hitte, meglopták, aztán ő is gyanúsított lett

A vita verekedéssé fajult, és a helyi fiatalok – egy 34 és egy 18 éves férfi, valamint egy 15 éves lány – több alkalommal megütötték és megrúgták a sértettet, aki több alkalommal vissza is ütött. A 22 éves férfinak a bántalmazás következtében súlyos sérülése, arccsont törése keletkezett.

A nyomozás során a rendőrök beazonosították a bejelentésben szereplő három fiatalt, és gyanúsítottként hallgatták ki őket, a sértett bántalmazását mindhárman beismerték. Az ellopottnak hitt telefont a rendőrök megtalálták, és visszaadták a tulajdonosnak.

Mivel a nyomozás során az is kiderült, hogy a verekedést a 22 éves férfi kezdeményezte, a nyomozók őt is gyanúsítottként hallgatták ki.

A négy fiatal ügyében folytatott nyomozást a Pécsi Rendőrkapitányság a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

(police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.